Piloţii vor avea o singură zonă de depăşire DRS la Sepang

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.03.2012
FIA a confirmat că va implementa o singură zonă de depăşire pentru sistemul DRS în Marele Premiu al Malaeziei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a anunţat miercuri regulamentul sistemului Drag Reduction System (DRS) pentru Marele Premiu al Malaeziei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Contrar informaţiilor anterioare, piloţii vor avea la dispoziţie o singură zonă de depăşire pentru sistemul DRS, care va începe imediat după ultimul viraj şi se va încheia la finalul liniei drepte de start-sosire.

Practic, zona de depăşire este identică cu cea utilizată în cursa de anul trecut, singura diferenţă find mutarea zonei de detecţie înainte de intrarea în ultimul viraj.

Anterior, presa internaţională anticipa că FIA va introduce două zone de depăşire DRS, aşa cum s-a întâmplat în weekend-ul trecut în Australia, mai ales că circuitul de la Sepang beneficiază de două linii drepte foarte lungi poziţionate înainte şi după ultimul viraj al circuitului.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • aiurea!
    Dupa ce ca acest DRS este un soi de frectie galenica la un picior de lemn, au mai taiat si picioru` :(((((
    Este un circuit clasic pentru doua zone de drs!
    Ma intreb ca daca aici nu au dat doua, atunci la Monte Carlo cate vor da????????
    3 1
  • e suficient
    ajunge o singura zona DRS. e o linie dreapta imensa. oricum se anunta ploaie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru