Pirelli a primit permisiunea de a efectua două sesiuni de câte trei zile cde teste

de Daniel Popescu
Luni, 01.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a primit acordul FIA să efectueze două sesiuni de teste de câte trei zile în orice moment doreşte pentru a remedia problemele cu pneurile.

Esential 6 zile va putea testa Pirelli pentru a rezolva problemele cu pneurile
Bernie Ecclestone şi Jean Todt, preşedintele FIA, au purtat duminică seară o discuţie cu privire la modalitatea prin care pot ajuta Pirelli să iasă din situaţia dificilă generată de penele pneurilor în cursa de la Silverstone.

Cei doi au ajuns la un acord pentru a permite producătorului italian să efectueze două sesiuni de teste de câte trei zile în orice moment, cu orice fel de monopost, pentru a putea înţelege mai bine comportamentul acestora în condiţii reale.

"Am vorbit în weekend cu Jean Todt şi a spus să-i lăsăm să testeze. Aşa că le-a permis două sesiuni de teste de câte trei zile de acum şi până... ei bine, când vor, să încerce ceva pentru anul acesta şi pentru anul viitor. Pot folosi orice monopost doresc, fără restricţii. Nu există nicio restricţie, pot face tot ce doresc", a declarat Ecclestone pentru publicaţia The Independent.

le-a permis două sesiuni de teste de câte trei zile de acum şi până...

ei bine, când vor, să încerce ceva pentru anul acesta şi pentru anul viitor.

Bernie Ecclestone
Reprezentant detinator drepturi F1
Cu toate acestea, recentul scandal cu privire la testul efectuat de Mercedes cu pneuri Pirelli este suficient de proaspăt pentru a pune în pericol îndeplinirea acestor planuri.

Cel mai probabil, echipele de top nu vor fi de acord că testul să aibă loc cu o singură echipă, mai ales dacă se vor putea utiliza monoposturi din sezonul curent. Totuşi, este posibil ca testul pentru tineri piloţi de la Silverstone, programat în perioada 17-19 iulie, să fie transformat într-un test de Formula 1 cu piloţii titulari pentru evaluarea cauciucurilor.

Via Independent

Comentarii (6)

  • fotomodelul
    BRIDGESTONE asteptam revenirea ta in F1-este urgenta!
    12 10
  • @fotomodelule
    Poate sa vina si mama lui Bridgestone ca problema nu se va schimba. Pe vremea cand era Bridgestone in F1 testele erau libere in timpul sezonului, producatorul putea sa testeze cat voia cu ce monopost isi dorea! Regulamentul care interzice testele in timpul sezonului e singura mare problema! Pirelli poate sa faca pneuri care sa reziste o cursa intreaga dar nu asta e ideea.
    1 0
  • Hai Mercedes ca mai aveti cateva sesiune de teste. Va uram mult noroc!

    Bineinteles ca Bernie si FIA au stabilit si echipele care vor testa...
    3 0
  • Am sentimentul ca Pirelli va alege monopostul Mercedes pt teste
    8 5
  • Degeaba vine Bridgestone daca i se va cere sa faca guma de mestecat in loc de pneuri.Se poate sa ma insel,dar din cate imi dau eu seama,Pirelli pica de fraieri pe degeaba...oarecum.
    7 0
  • nikipercea
    as fi socat sa vad mercedes la testele pirelli..... asta ar fi prea de tot
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru