Pirelli a testat din nou pneurile la Paul Ricard

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.11.2010
Pedro de la Rosa a evaluat în această săptămână pe circuitul de la Paul Ricard pneurile slick şi de ploaie pe care Pirelli le va furniza în Formula 1 în 2011.

Pirelli a efectuat în această săptămână o nouă sesiune de teste pe circuitul Paul Ricard din sudul Franţei. Pe parcursul a două zile, Pedro de la Rosa a parcurs 315 tururi sau 1118 km cu pneuri slick supersoft şi soft, dar şi cu pneuri de ploaie în cursul primei dimineţi.

Aflat la volanul unui monopost Toyota TF109, spaniolul s-a declarat încântat de progresele realizate de producătorul italian de pneuri.

"Acestea au fost două dintre cele mai productive zile de teste pe care le-am văzut şi sunt încurajat de consistenta timpilor pe care i-am realizat atât în stinturile scurte, cât şi în stinturile lungi, ceea ce demonstrează că pneurile ating rapid nivelul maxim de performanţă. Au existat un număr de soluţii interesante pe care am început să le investigăm în profunzime. Ne-am bucurat de fiabilitate perfectă din partea monopostului şi a pneurilor, ceea ce ne-a permis să acoperim mai mult de o mie de kilometri şi să facem un pas important înainte în termeni de dezvoltare", a declarat el.

Următorul test al noilor pneuri se va desfăşura săptămâna viitoare tot la Paul Ricard, iar Pirelli va profita de facilităţi pentru a uda artificial circuitul, cu scopul de a evalua pneurile intermediare şi cele de ploaie.

Via | Pirelli

Comentarii (2)

  • Pirelli
    abia astept sa vad cum se comporta aceste pneuri.....presupun ca vor fi la un nivel inalt, mda.
    5 0
  • pirelli feedback
    De acord Toreador023 insa sper sa nu fie si un pic de publicitate...stii cum e in general,ca sa "dea bine"...
    Asa cum spui,ramane de vazut,oricum sper sa fie mai bune decat Bridgestone.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru