Ploaie si frig la Marele Premiu al Germaniei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.07.2009
Prognoza meteo pentru Marele Premiu al Germaniei din acest weekend indica ploaie in zilele de vineri si sambata si o zi de duminica friguroasa.

Ploaia are toate sansele sa isi faca din nou simtita prezenta in Formula 1 in acest weekend, cu ocazia cursei de la Nurburgring.

Primele informatii oferite de meteorologi indica o ploaie persistenta pe parcursul zilei de vineri, urmata de o ploaie izolata in cursul dupa-amiezii de sambata, in jurul disputarii sesiunuii de calificari.

Totusi, cursa de duminica se va desfasura in mod aproape sigur pe o pista uscata, chiar daca temperatura maxima nu va depasi 19 grade.

Marele Premiu al Germaniei este recunoscut pentru vremea capricioasa pe care o ofera pilotilor, cursa din urma cu doi ani oferind de altfel un adevarat recital de iesiri in decor si abandonuri din cauza ploilor abundente.

Comentarii (3)

  • :)
    Vom vedea oare o noua victorie a celor de la RedBull? :)
    0 0
  • MA BUCUR CA VA PLOUA
    SPER SA CASTIGE SUTIL CU FISICHELA
    0 0
  • @VJohann
    frate..o cursa nu poate fii castigata de doi piloti...sa speram intr-o noua dubla redbull...ar fii superb...oricum...cursa de acum doi ani a fost cea mai bestiala...sa nu o uitam nici pe cea din ungaria din 2006..care a fost la fel:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru