Presă: Alonso a fost sedat de două ori după accidentul de la Barcelona

de Daniel Popescu
Marti, 07.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso nu şi-a adus aminte unele detalii ale accidentului de la Barcelona şi a rămas internat trei nopţi în spital din cauza faptului că a fost sedat de două ori, potrivit presei germane.

Auzim zvonuri că Alonso a fost sedat din greşeală de două ori, la locul accidentului şi încă o dată la spitalul circuitului.

Auto Motor und Sport
Fernando Alonso a avut nevoie de trei nopţi de spitalizare după accidentul suferit în luna februarie în testele de la Barcelona şi a avut dificiltati să-şi amintească ce s-a întâmplat între orele 14:00 - 18:00, primele de după accident.

La vremea respectivă, presa internaţională a speculat că McLaren şi Alonso ascund adevăratele efecte ale accidentului asupra stării de sănătate a pilotului spaniol, însă publicaţia germană Auto Motor und Sport are o nouă ipoteză. Potrivit sursei citate, aceste probleme au fost cauzate de faptul că Alonso a fost sedat de două ori, atât la locul acciddentului, cât şi la unitatea medicală a circuitului.

"Auzim zvonuri că Alonso a fost sedat din greşeală de două ori, la locul accidentului şi încă o dată la spitalul circuitului. Doza ridicată de sedative ar explica de ce şi-a amintit târziu accidentul şi de ce există o 'gaură neagră' între orele 14:00 - 18:00.

De asemenea, ar explica de ce pacientul a petrecut trei zile şi jumătate în spital", afirmă sursa citată.

O altă controversă despre accident este legată despre cauzele acestuia, întrucât Alonso a afirmat că a avut o defecţiune tehnică la direcţie, în timp ce echipa a negat orice problemă de acest gen.

Via GMM

Comentarii (5)

  • atata tam tam pentru nimic... o dau in vrajeala deja ...
    11 3
  • Si uite asa mai apare McLaren pe prima pagina, marti, ... caci in materie de performanta sunt numai cuvinte de "lauda" la adresa lor. Ma intreb daca era vorba de un accident similar a lui Roberto Merhi la Marussia tot atat de multa cerneala se folosea si se facea atata tam-tam.
    7 2
  • mobius
    In primul rand accidentul lui Alonso s-a produs in conditii misterioase, cauzele sale nefiind cunoscute, sau mai grav, fiind ascunse, fapt ce intriga si in acelasi timp incita. In al doilea rand Alonso nu este Roberto Mehri si asta fara intentia de a-i aduce in vreun fel atingere ultimului. Alonso ramane unul dintre cei mai buni piloti de pe grila, eu (si multi altii, printre care nu putini specialisti de notorietate) il consider chiar cel mai bun.
    3 3
  • @mobius - m-ai inteles gresit, nu-l compar pe R. Merhi cu Alonso (sunt total de acord ca e poate cel mai bun pilot de pe grila cu toate ca nu sunt un mare fan al lui), parerea mea este ca ar tebui sa ne mai lase cu cel accident in pace pt ca oricum adevarul gol-golut nu-l vom avea, mai bine ar pune presiune pe cei de la honda sa finalizeze odata motorul la care lucreaza de atata amar de vreme, iar apoi sa iasa in fata cu declaratii despre cat de bine merge masina... nu despre cat de rau sau mai putin rau s-a simtit Alonso.
    5 0
  • mobius
    In privinta a ceeace trebuie sa faca McLaren si Honda in sensul cresterii performantelor monopostului, ai dreptate. Se pare ca totusi ceva se face, in Malaesia parca au mers mai bine. Sa vedem ce mai urmeaza, mie mi-ar place sa-i vad luptand in frunte cu Mercedes.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru