Presă: Bianchi l-ar putea înlocui pe Kobayashi la Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.12.2011
Jules Bianchi ar putea deveni noul coechipier al lui Sergio Perez la Sauber, deşi Kamui Kobayashi are deja contract pentru anul viitor, anunţă presa din Franţa.

Sauber a anunţat la jumătatea acestui an că Sergio Perez şi Kamui Kobayashi vor concura pentru echipă şi în sezonul 2012, însă presa internaţională susţine că poziţia pilotului japonez în cadrul team-ului este în pericol.

Potrivit mai multor publicaţii din Elveţia şi Franţa, printre care se numără şi Sport365.fr, Sauber intenţionează să-l angajeze ca pilot titular pe Jules Bianchi.

Mutarea nu ar fi una surprinzătoare, întrucât Bianchi face parte din Academia de Piloţi Ferrari şi este pilotul de rezervă al echipei de la Maranello, iar Scuderia nu a ascuns faptul că încearcă să-l plaseze pe francezul de numai 22 de ani la o altă echipă pentru a căpăta experienţă. Sauber este soluţia perfectă întrucât echipa elveţiana concurează cu motoare Ferrari începând din sezonul 2010, iar Perez este la rândul său membru în Academia de Piloţi a Scuderiei.

Conexiunile dintre Sauber şi Ferrari au devenit şi mai clare după ce echipa elveţiană s-a retras din FOTA la numai câteva zile după acţiunea similară a celor de la Maranello.

Nu ste exclus ca potenţiala înţelegere să aibă şi un impact economic favorabil pentru Sauber în privinţa costurilor pentru motoarele furnizate de Ferrari.

Via | Sport365

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru