Presă: Di Resta, posibil înlocuitor pentru Hamilton la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.06.2012
McLaren a intrat în legătură cu Paul di Resta pentru un posibil contract pentru sezonul 2013, după ce Lewis Hamilton ar fi decis să plece de la echipă, anunţă presa franceză.

McLaren a pregătit o oferta de 100 de milioane de lire sterline pentru a-l convinge pe Lewis Hamilton să semneze un nou contract pe cinci ani, însă presa din Franţa anunţa deja o despărţire între cele două părţi.

Potrivit publicaţiei Auto Plus, Hamilton ar fi decis deja să plece de la McLaren la sfârşitul acestui sezon sau chiar înainte de ultima cursă în cazul în care echipa nu rezolva numeroasele probleme pe care le-a avut cu monopostul MP4-27 în ultima perioadă.

"Hamilton încearcă să plece. Una dintre cele mai bune surse mi-a transmis mesajul: Hamilton vrea să plece de la McLaren la sfârşitul anului şi chiar mai devreme dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte", a precizat jurnalistul francez Jean-Louis Moncet.

În plus, sursa citată susţine că McLaren este deja pregătită pentru o astfel de situaţie, motiv pentru care l-a contactat pe Paul di Resta, pilotul echipei Force India.

"Există contacte importante între McLaren şi di Resta, ceea ce întăreşte ideea că Hamilton va pleca.

Înţeleg că Hamilton s-a săturat de toate problemele de la McLaren", a mai precizat Moucet.

Di Resta este văzut că unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Formula 1, fiind anunţat de către Mercedes drept unul dintre candidaţii să-l înlocuiască pe Michael Schumacher în 2013 dacă germanul se va retrage din Formula 1.

Via | Auto Plus

Comentarii (5)

  • adidor77
    hahaha...
    ce gluma buna ! Eu as paria pe faptul ca isi va prelungi contractul. Intradevar mecanicii au distrus 3 curse pana acum, curse care ar putea atarna destul de greu la final de sezon mai ales ca acest an a debutat plin de surprize. Cred ca este putin suparat pentru ceea ce s-a intamplat dar nici nu vad o alta echipa de top la care ar putea merge.
    9 4
  • no-name
    adidor77
    un raspuns ar putea fi asta:
    http://formula1.automarket.ro/stiri/pagina-2.html
    3 2
  • AndreiF1
    @McLaren + Hamilton
    Hamilton nu are unde sa se duca, nu este interesanta pentru nici o alta echipa si nu pentru ca nu este talentat ci pentru ca a fost crescut si obisnuit intr-un anumit fel de baietii de la McLaren. La Ferrari n-are nici o sansa, la Red Bull la fel, nu-l vad nici la Mercedes pentru ca este Nico acolo, iar Resta este o optiune foarte importanta, practic un alt pilot crescut de Mercedes. Hamilton va ramane la McLaren pe viata, nu are unde sa se duca. Si sincer nu cred ca are ce sa le reproseze celor de la McLaren, imi aduc aminte de un 2007, un 2009 si un 2010, cand a facut greseli cu tona. Faza cu inginerul care a mintit ca sa-l acopere... sau numeroasele greseli pe care Hamilton le-a facut in sezoanele trecute... le-a uitat deja? Probabil este dezamagit de cum a inceput sezonul actual dar ce sa-i faci.. shit happens. Inca nu s-a terminat sezonul, mai este foarte mult pana departe. Cu siguranta Hamilton va ramane la McLaren inca cativa ani de acum incolo, dar asta nu inseamna ca nu mai are sanse la un nou titlul, ci inseamna doar ca nu are unde sa se duca.
    23 1
  • Nico si Ham sunt foarte buni prieteni...pot face o echipa buna la Mercedes...dar cum zic si restu....va ramane pe viata la McLaren.
    8 3
  • mobius
    un copil rasfatat
    Nu cred ca Hamilton are prieteni pe undeva (printre posibili coechipieri de la vreo echiipa), felul sau de a fi, dobandit prin cresterea pe care a avut-o din partea echipei (Ron Dennis in special), nu ii permit acest lucru, deci sunt de acord ca va ramane la McLaren pentru mai multa vreme. Problemele pe care le are sunt si din cauza faptului ca a fost impins in fata fortat mai devreme decat ar fi fost normal.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru