Presă: Hamilton, foarte aproape să-şi prelungească contractul cu McLaren

de Daniel Popescu
Duminica, 23.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jurnalistul Martin Brundle a dezvăluit că Lewis Hamilton este aproape de finalizarea negocierilor cu McLaren pentru prelungirea contractului pentru sezonul 2013.

Mi s-a spus că noul contract al lui Hamilton ar trebui rezolvat în câteva zile.

Martin Brundle
Comentator SkySports
Lewis Hamilton a ţinut capul de afiş al pieţei transferurilor în Formula 1 în ultimele săptămâni, după ce postul de televiziune BBC a anunţat că britanicul negociază semnarea unui contract cu Mercedes.

Presa a vehiculat la vremea respectivă că Mercedes i-a pregătit un salariu anual de 20 de milioane de lire sterline şi că oferta celor de la McLaren pentru prelungirea acordului este semnificativ mai mică decât suma pe care o primeşte în prezent.

Cu toate acestea, în paddock-ul circuitul din Singapore au apărut primele informaţii potrivit cărora Hamilton este aproape de semnarea unui nou acord cu McLaren. "Mi s-a spus că noul contract al lui Hamilton ar trebui rezolvat în câteva zile. Dacă va fi aşa, muzica se va opri şi ne vom grăbi să ne aşezăm. Este neobişnuit de distractiv", a precizat Martin Brundle, fost pilot de Formula 1 şi în prezent comentator al postului de televiziune SkySports.

Esential 15 milioane de euro anual ar urma sa castige Hamilton la McLaren in 2013
Speculaţiile sunt confirmate şi de publicaţia germană Bild, care afirmă că Hamilton a căzut la pace cu McLaren după ce echipa britanică şi-a mărit oferta de la 12 la 15 milioane de euro anual.
Chiar dacă suma este semnificativ mai mică decât cea primită de la Mercedes, Hamilton ar putea fi tentat să rămână la McLaren datorită perspectivelor mai bune de a lupta pentru titlul mondial.

Via Martin Brundle

Comentarii (3)

  • mobius
    In ce-l priveste pe Hamilton nu a fost vorba de nici o piata a transferurilor, nu l-a cerut nimeni, pentru ca in sezonul care urmeaza (sezonul 2013), nu are nimeni nevoie de el, a fost pur si simplu o petarda aruncata de managerul sau pentru a-i creste cota, acum este foarte clar.
    9 2
  • GrosJan
    pff. Speram sa vina la Ferrari.
    2 6
  • Oameni falsi. :).
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru