Presă: "Hulkenberg a semnat o înţelegere cu Ferrari"

de Daniel Popescu
Sambata, 01.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a semnat un document care îi oferă oportunitatea de a deveni pilotul Scuderiei Ferrari în sezonul 2013, potrivit presei internaţionale.

Zvonurile cu privire la numele coechipierului lui Fernando Alonso la Ferrari în sezonul 2013 au luat din nou amploare cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei. Ultimul apărut pe lista candidaţilor este Nico Hulkenberg, iar presa internaţională susţine că germanul a semnat inclusiv un document de tip "memorandum of understanding" cu Scuderia.

Acest tip de înţelegere nu are nicio valoare legală, însă confirmă interesul părţilor pentru o acţiune comună, fiind asociat deseori cu o formă scrisă a unui "gentlemen's agreement".

Întrebat dacă speculaţiile sunt reale, actualul pilot al echipei Force India a ocolit răspunsul. "Cine spune că Felipe Massa pleacă de la Ferrari?". Întrebat încă o dată dacă a semnat acest document cu Ferrari, germanul a evitat din nou să ofere un răspuns direct. "Sunt mulţi piloţi care au fost menţionaţi (n.r - ca înlocuitori pentru Massa). De ce credeţi că sunt eu?".

Urmareste Automarket
Anterior, presa internaţională a vehiculat că Sergio Perez ar putea ajunge la Ferrari anul viitor, însă ulterior mexicanul a lăsat să se înţeleagă că va continua cu Sauber pentru că nu a primit nicio ofertă concretă de la Scuderia.

Între timp, negocierile lui Lewis Hamilton cu McLaren pentru sezonul 2013 continuă fără ca cele două părţi să ajungă încă la o înţelegere, iar situaţia este complicată de faptul că britanicul nu ştie exact unde vrea să concureze în 2014, atunci când intră în vigoare noul regulament tehnic.

"Sunt multe lucruri de pus la punct.

Niciodată nu semnezi primul contract care îţi este oferit, pentru că de cele mai multe ori este prost. Nu am semnat nimic, nu am decis nimic. Nu ştiu ce se va întâmpla pentru că în 2014 regulamentul se schimbă foarte mult şi nu poţi să ştii care va fi echipa potrivită", a precizat el pentru publicaţia britanică The Sun.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru