Presă: Kubica a testat simulatorul de Formula 1 al echipei Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 23.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a efectuat câteva săptămâni de teste în simulatorul echipei Mercedes din Marea Britanie, potrivit presei germane.

Robert Kubica este implicat în acest an Campionatul Mondial de Raliuri şi Campionatul European de Raliuri, însă obiectivul său principal este să revină în Formula 1 atunci când mobilitatea braţului drept îi va permite să facă acest lucru.

Polonezul încearcă însă deja să-şi testeze abilităţile şi a efectuat câteva săptămâni de teste în simulatorul de Formula 1 al echipei Mercedes din localitatea britanică Brackley.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia germană Bild, care citează o sursă din cadrul unei echipe rivale. "Kubica a fost văzut pe aeroportul din Londra. Destinaţia lui era Brackley, sediul central al echipei Mercedes, chiar dacă nimeni din cadrul "Săgeţilor Argintii" nu vrea să comenteze", precizează publicaţia germană.

Kubica are legături strânse cu constructorul german după ce a testat pentru Mercedes maşina din Campionatul German de Turisme, alegând ulterior un parteneriat cu Citroen pentru WRc şi ERC.

Via Motorsport

Comentarii (4)

  • Cateva saptamani...inseamna ceva; sper mult si totodata ii doresc sa revina. Va fi un + pentru F1!! Succese Kubica!
    13 0
  • Cu tot respectul pentru Robert (pe care l-am considerat unul dintre cei mai de perspectiva piloti inainte de accident) dar daca nu revine in f1 in max 2 ani, pierde teren in favoarea "lupilor tineri"... pacat de accident. El cu Kimi la lotus ar fi fost "dream team" ...
    8 0
  • chipicao
    si cum dom'le, e mai apropiat de f1 simulatorul decat cursele reale de raliuri? Se pare ca da. Altfel il urcau direct in masina de f1 ca doar stie din raliuri.
    3 0
  • neamtu
    se pare ca mai toate echipele folosesc simulatorul ca test de incredere inaintea testului efectiv cu masina de F1. Bine, simulatorul e destul de recent, s-a putut in trecut si fara el. Dar e considerat o piesa importanta in arsenalul echipelor de f1.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru