Presă: McLaren l-a recrutat şi pe şeful adjunct de aerodinamică de la Red Bull

de Daniel Popescu
Joi, 17.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a obţinut semnătura directorului adjuct de aerodinamică de la Red Bull la numai câteva zile după ce l-a recrutat pe şeful acestuia, Peter Prodromou, potrivit presei germane.

Esential 2 este numarul 9inginerilor din departamentul de aerodinamica care vor pleca de la Red Bull la McLaren in 2015
McLaren continuă ofensiva puternică pe piaţa transferurilor în departamentului tehnic pentru a reveni în lupta pentru titlurile mondiale.

Echipa britanică a confirmat cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de la sfârşitul săptămânii trecute recrutarea lui Peter Prodromou, şeful departamentului de aerodinamică.

Publicaţia Auto Motor und Sport susţine însă că McLaren a reuşit să obţină şi semnătura şefului adjunct al departamentului de aerodinamică de la Red Bull, numele inginerului în cauză nefiind însă dezvăluit.

Am semnat contracte cu ei de ceva timp. Respectăm faptul că sunt încă sub contract cu Red Bull, dar la un moment dat ei vor lucra pentru noi.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
Informaţia nu a fost confirmată oficial de McLaren, dar şeful Martin Whitmarsh a lăsat să se înţeleagă că detaliile sunt reale, întrucât a vorbit la plural despre achiziţiile de la Red Bull.
"Am semnat contracte cu ei de ceva timp. Respectăm faptul că sunt încă sub contract cu Red Bull, dar la un moment dat ei vor lucra pentru noi", a precizat britanicul.

Cei de la Red Bull s-au limitat să sugereze că plecarea celor doi ingineri nu este încă sigură. "Vom vedea peste un an unde lucrează cei doi", a precizat Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull.

Prodromou şi adjunctul său au contracte cu Red Bull până la sfârşitul sezonului 2014, astfel că pot începe colaborarea cu McLaren doar din sezonul 2015.

Via Auto Motor und Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru