Presă: Nurburgring rămâne în calendarul pentru 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentaţii circuitului de la Nurburgring au ajuns la un acord cu Bernie Ecclestone pentru găzduirea Marelui Premiu al Germaniei din 2013, potrivit presei germane.

Speculaţiile cu privire la circuitul care va găzdui Marele Premiu al Germaniei de anul viitor sunt pe punctul de a se încheia, după ce publicaţia germană Bild a dezvăluit că Nurburgring a ajuns la un acord final cu Bernie Ecclestone.

Negocierile dintre cele două părţi au fost îngreunate de situaţia financiară dificilă pe care o traversează circuitul german, dar şi din cauza disputelor legale cu privire la dreptul de concesiune asupra acestuia.

Reprezentaţii circuitului nu au anunţat încă oficial noua înţelegere, însă un purtător de cuvânt de la Nurburgring a lăsat să se înţeleagă că informaţia din Bild este reală. "Lumea Formulei 1 ştie de mult timp ca Marele Premiu din 7 iulie va fi la Nurburgring", a precizat Karl-Heinz Steinkühler, purtătorul de cuvânt al circuitului.

Urmareste Automarket
Conform principiului rotaţional al calendarului, Nurburgring găzduieşte Marele Premiu al Germaniei în anii impari, în timp ce Hockenheim beneficiază de curse de Formula 1 în anii pari.

Informaţia celor de la Bild este confirmată indirect şi de faptul că GP2 şi GP3, competiţiile suport al Formulei 1, au anunţat deja curse la Nurburgring pentru weekendul 5-7 iulie.

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • arata mai fain ca Hockenheim
    bine ca va fi el in 2013
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru