Presă: Testele pentru tineri piloţi vor avea loc în iulie la Silverstone

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipele au stabilit ca sesiunea de teste pentru tineri piloţi din acest an să aibă loc în perioada 17-19 iulie pe circuitul de la Silverstone.

Esential 3 zile va dura sesiunea de teste pentru tineri piloti
Sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi, care a fost introdusă în Formula 1 începând din sezonul 2010, a generat numeroase controverse anul trecut, după ce echipele au ales trei circuite distincte ca gazda.

Totuşi, această situaţie nu se va repeta şi în acest an, în cazul în care informaţiile dezvăluite miercuri de publicaţia germană Auto Motor und Sport vor fi confirmate. Potrivit sursei citate, echipele au decis să efectueze testele în comun pe circuitul de la Silverstone în perioada 17-19 iulie.

În mod surprinzător, testele nu vor avea loc după Marele Premiu al Marii Britanii de pe acelaşi circuit, care are loc în 30 iunie, ci în pauza de trei săptămâni dintre cursele de la Nurburgring şi Hungaroring.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru