Presă: Williams ar putea utiliza motoare Mercedes din 2014

de Daniel Popescu
Joi, 23.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams este interesată să utilizeze motoare Mercedes de anul viitor din cauza preţului prea mare solicitat de actualul său furnizor, Renault.

Mişcările de pe piaţa parteneriatelor dintre echipe şi furnizorii de motoare tind să devină din ce în ce mai spectaculoase pe măsură ce ne îndreptam spre a doua jumătate a anului.

Ultima informaţie, dezvăluită joi de publicaţia germană Auto Motor und Sport, este că Williams ar putea utiliza motoare Mercedes începând din sezonul 2014. Echipa britanică este tentată să ia această decizie în primul rând din considerente financiare, întrucât unităţile Mercedes costă cu până la cinci milioane de euro pe an mai puţin decât cele oferite de actualii parteneri de la Renault.

Într-o situaţie asemănătoare se află şi Caterham, care are de asemenea un buget modest şi ar trebui să plătească până la 23 de milioane de euro anual pentru motoare.

Informaţiile vin spre finalul unei săptămâni în care se anticipează că Toro Rosso va confirma oficial că va utiliza motoare Renault începând de anul viitor, pentru a avea acelaşi tren de rulare ca şi sora mai mare Red Bull Racing.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Ar fii cea mai tare faza sa vedem cum in momentul schimbarii motorizarii cei de la Toro Rosso vor incepe sa-i invinga pe cei de la Red Bull... :))
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru