Preview: Noul monopost Red Bull pentru 2009!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.02.2009
Red Bull Racing a publicat pe site-ul oficial al echipei cateva imagini in avanpremiera cu noul monopost RB5, insotite de un material video.

Monopostul RB5 va fi dezvaluit oficial luni, 9 februarie, insa oficialii echipei Red Bull Racing au decis sa ofere in avans fanilor Formulei 1 primele imagini cu noua arma de atac pentru sezonul 2009.

Fotografiile sunt insotite si de un material video care prezinta tranzitia de la monopost RB4 din 2008 la noua masina pentru 2009.

Enjoy!

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a vedea primele fotografii oficiale cu noul RB5, care va fi dezvaluit astazi pe circuitul de la Jerez.

Comentarii (3)

  • @ nu speriati vanatul !!!
    Frumoasa prezentare.....asa se vede diferentza,si tehnologia KERS ....poate vor avea noroc ..ei sunt o echipa de nisa..la orice greseala a uneia din top ei pot puncta...Nu e o deosebire majora ..fatza de celelalte..have fun:)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Prezentare
    Bestiala prezentare, in afara de masina facuta din piese suspendata la sediul Honda, aceasta prezentare este bestiala. Bestiala :))))))))))
    0 0
  • niceeee
    cea mai faina prezentare video de pana acum...si masina arata superb....sa vedem....cat este de rapida...bv lor:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru