Prodromou a început munca la McLaren ca inginer-şef

de Daniel Popescu
Luni, 15.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat că Peter Prodromou, fostul director de aerodinamică de la Red Bull, a început luni munca la echipă în calitate de inginer-şef.

Esential 16 ani a lucrat Peter Prodromou pentru McLaren in perioada 1991-2006
McLaren a anunţat recrutarea ldirectorului de aerodinamică Peter Prodromou de la Red Bull Racing la sfârşitul anului trecut, însă britanicul a fost nevoit să astepe aproape un an pentru a putea începe oficial colaborarea cu noua sa echipă.

Potrivit unui comunicat de presă, Prodromou a început luni să lucreze pentru McLaren în calitate de inginer-şef, după ce a mai colaborat cu britanicii între 1991-2006, inclusiv ca şef al departamentului de aerodinamică.

"Este fantastic să revin la McLaren şi să văd un amestec de fete noi şi vechi. Sigur, am experienţă în privinţa echipei de curse pasionate, concentrate şi abila care există între aceşti pereţi şi am văzut deja entuziasmul pentru ca McLaren să revină la gloria câştigării titlului", a declarat el.

Este fantastic să revin la McLaren şi să văd un amestec de fete noi şi vechi.

Peter prodromou
Inginer-sef McLaren
La rândul său, directorul de curse Eric Boullier consideră că sosirea lui Prodromou la echipă are loc în cel mai potrivit moment, întrucât echipa tocmai a finalizat o reoragnizare a departamentului tehnic.

"Prodromou ni se alătură sub bune auspicii, pentru că am petrecut o mare parte din 2014 pentru a dezvolta şi organiza departamentul nostru de design, iar sosirea sa coincide cu finalizarea acestei restructurări.

Fără niciun dubiu, Prodromou a demonstrat că este unul dintre cei mai capabili şi inteligenţi ingineri din Formula 1 şi toţi cei de la McLaren îi aşteaptă contribuţia pe care o va face pe măsură ce mergem înainte cu planurile noastre ambiţioase de viitor", a precizat francezul.

Via McLaren

Comentarii (10)

  • Sia acum are cuvantul Mircea, McLaren_Mircea celubru de altfel prin tot felul de elucubratii si ineptii si care de ani de zile tot construieste la un imperiu care nu se mai arata, celebru de altfel si prin visele umede alaturi de al lui Hamilton!
    6 12
  • Test Driver 01
    Nu-i rau, McLaren au nevoie de tot ajutorul pe care il gasesc. Pacat ca va pleca din 2016, a semnat doar pentru un an. Nu-i asa de greu de asteptat un an, este un inginer talentat.
    1 7
  • Test Driver 01
    Whitmarsh a primit 10 milioane ca sa plece, sunt curios cate o sa primeasca Dennis, daca nu castiga nici un titlu pana prin 2020.
    1 6
  • bernie
    @sheitan...Nici visele tale alaturi de soferica santander nu sunt mai uscate bai hahalera!!!Ba dimpotriva!!!
    7 1
  • Test Driver 01
    Imi cer mii de scuze. Am navigat pe net si am aflat ca Prodrmou nu a semnat doar pe un an ci pe termen lung. Toate sursele, la fel si cartitele mele in anturajul F1 mi-au semnalat faptul ca Prodromou a venit sa raman la Mclaren. Nu imi pot explica cum am putut gresi atat de mult, am crezut ca sursa e sigura. De fapt scuze, de fapt mi-as fi dorit sa fi semnat doar pe un an, si din prea multa euforie am confundat realitatea cu fanteziile mele.
    3 0
  • Test Driver 01
    Imi vine sa dau cu capul de pereti de ciuda ca nu a venit Prodromou la Ferrari. Mai beau o gura de bere cu carnati si stau ca un belfer tolanit in fotoliu si imi tot repet ca doar pentru un an a semnat si ca pana la urma va veni la Ferrari la MAGIC Ferrari. Eu stau si ma gandesc la Prodromou in combinezon rosu cand altii ce nu au ce face merg la lucru.
    3 0
  • @bernie, nu stiu cum sa iti zic dar cred ca este timpul sa te uiti in oglinda si sa descoperi adevarata hahalera! dar ai grijala cioburi pentru ca sigur se va sparge de spaima si probabil vei fi improscat cu cioburi!
    0 3
  • Sheitan asta ii o anomalie biologica atat din punct de vedere comportamental cat si din punct de vedere strict neurologic. Asupra sa ar trebui aplicata o lobotomie.
    3 1
  • Sheitan asta ii o anomalie biologica atat din punct de vedere comportamental cat si din punct de vedere strict neurologic. Asupra sa ar trebui aplicata o lobotomie. Auzi tu la el, cika "Sheitan". :)))))))))))))
    Islamistule :)))
    3 1
  • MAcar eu sunt ceva, o anomalie, in schimb tu esti doar un parazit rapciugos vcare tot construieste imperii ccolosale din carti de joc!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru