Propuneri pentru sezonul 2020 al Formulei 1: start la Silverstone în iulie sau august și câteva curse fără spectactori

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Marti, 07.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipele din Formula 1 analizează opțiunea de a începe noul sezon în iulie sau august, eventual la Silverstone. În plus, primele curse ar urma să aibă loc fără spectactori.

Reprezentanții echipelor din Formul 1 s-au reunit luni seară pentru a analiza o serie de aspecte importante pentru următoarele sezoane. Unul dintre subiectele discuției a fost legat de sezonul 2020, iar acum au apărut noi propuneri.

Cea mai importantă propunere vizează ca noul sezon să înceapă în luna iulie sau în luna august, eventual cu Marele Premiu al Marii Britanii, programat în prezent în 19 iulie.

De altfel, reprezentanții circuitului de la Silverstone și-au anunțat deja disponibilitatea de a găzdui mai multe curse, inclusiv pe un circuit pe care să se concureze în sens invers.

În plus, echipele intenționează ca primele curse ale sezonului să aibă loc fără spectatori, cu scopul de a putea fi desfășurate înainte de ridicarea restricțiilor cu privire la evenimentele cu grupuri mari de spectatori. Ulterior, după eliminarea tuturor restricțiilor, cursele ar urma să aibă loc inclusiv cu public.

În schimb, echipele au respins propunerea ca noul regulament tehnic, care urma să intre în vigoare în 2021 și a fost amânat pentru 2022, să fie amânat încă o dată pentru 2023, așa cum anunța recent Red Bull.

Echipele vor continua discuțiile cu privire la reducerea bugetului pentru sezonul 2021, care este stabilit în prezent la 150 de milioane de dolari, echivalentul a circa 138 de milioane de euro.

Via BBC

Comentarii (2)

  • Cu masca, fara masca ?
    7 0
  • Costel
    menirea BBC-ului, in eventualitatea in care respectarea statutului de No1 ar trebui sa reprezinte un atribut peren , ii sa ofere zilele astea doar stiri & materiale de anvergura cu privire la starea de sanatate a lui Boris Johnson, cat de febril ii premierul , daca-i tuse seaca sau productiva in posesia acestuia si nicidecum preluarea unor astfel de mutatii informationale de prin regat legate de atat de volatilul debut al F1 si care reprezinta cu certitudine doar temelia transformarii notoriei antene britanice intr-o.... intr-o pan' la urma deloc fada dar certa colonie a mass-media daca tin mortis sa nu respecte distantarea sociala de eculubratiile unora de pe la Silverstone si sa relationeze temeinic cu notiunea de ridicol ,fapt pentru care acest derapaj le consfinteste doar titulatura de : Bollywood Broadcasting Carnaval
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru