Raikkonen a avut o oferta de la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.12.2009
Managerul lui Kimi Raikkonen a dezvaluit ca pilotul pe care il reprezinta a avut o oferta concreta de la Mercedes GP pentru sezonul 2010 inainte de a semna cu Citroen.

Kimi Raikkonen a semnat recent un contract cu Citroen, urmand sa concureze in sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC).

Decizia finlandezului a venit la scurt timp dupa ce negocierile cu McLaren Mercedes au esuat din mai multe motive, pilotul afirmand ca echipa lui Martin Whitmarsh reprezenta singura sa varianta pentru a ramane in Formula 1 dupa plecarea de la Ferrari.

Declaratiile sale sunt confirmate si de Steve Robertson, managerul sau, care a dezvaluit ca Mercedes a fost interesata de serviciile sale. "Mercedes l-a vrut pe Raikkonen. Dar in acel moment el luase deja decizia de a merge in WRC, iar Kimi nu este genul care se razgandeste", a declarat Robertson pentru publicatia finlandeza Turun Sanomat.

Mercedes nu a stabilit inca numele coechipierului lui Nico Rosberg pentru sezonul 2010, insa constructorul german a refuzat sa nominalizeze potentialii candidati la acest post.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • Kimi
    ..aleluiaaaaaaa !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru