Raikkonen, cel mai bine platit pilot

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.06.2009
Kimi Raikkonen a fost desemnat de catre publicatia Forbes cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor, avand venituri anuale de 45 de milioane de dolari.

Prestigioasa publicatie financiara Forbes a publicat recent topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Lista cuprinde si numele a doi piloti din Formula 1, Kimi Raikkonen si Lewis Hamilton, care sunt de altfel si ultimii campioni mondiali ai competitiei.

Beneficiind si de numeroase contracte de sponsorizare, Raikkonen conduce in topul celor mai bine platiti sportivi, avand venituri anuale estimate la 45 de milioane de dolari.

In schimb, Hamilton ocupa locul 13 in acest top, cu "numai" 32 de milioane de dolari in cont, o mare parte din aceasta suma provenind din contractul semnat anul trecut cu producatorul de echipament sportiv Reebok.

Raikkonen este urmat in topul celor mai bine platiti sportivi din sporturile cu motor de italianul Valentino Rossi, multiplul campion de MotoGP, care castiga 35 de milioane de dolari anual.

Via | Motorsport

Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    @Kimi
    Bravo lui ca castiga mult, pacat ca rezultatele ca pilot sunt... ceva mai slabe. Kimi, WAKE UP!
    0 0
  • NeoGalaxy
    Lasa ca are Massa al tau rezultate mai bune.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @angusyoung
    Parerea mea ar fii sa te abtii sau macar sa postezi pareri pertinente, chiar daca nu te cred in stare de asa ceva.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Parera asta a ta,ca si toate parerile tale,ca si tine de altfel nu valorati ptr mine absolut nimic.Iar in ceea ce priveste comm-urile mele nu este nimeni obligat sa le citeasca sau sa fie de acord cu ele.Tot ce pot sa-ti recomand este ca tu insuti sa renunti la a mai atrage atentia altor useri ale caror comm-uri nu-ti sunt pe plac si sa le dai diverse sfaturi din abisul constiintei tale intunecate.Iti place sa postezi cantitativ,nu insa si calitativ.Iar cantitatea asta te da de gol.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @angusyoung
    Cele 4 randuri ale tale de mai sus sunt ceva extraordinar de cantitativ si 0 calitativ. Tine-o tot asa. Noroc ca eu, macar am o constiinta fie ea intunecata sau nu.
    0 0
  • @angusyoung
    "Lasa ca are Massa al tau rezultate mai bune. " bravo baiatu! nici eu nu o puteam zice mai bine=)) am vrut sa zic imediat dupa ce am vazut primul comentariu dar m-am gandit ca n-are rost pentru ca ori o sa-mi repete ca Kimi si ferrari sunt o echipa iar kimi nu se stie comporta ca atare,ori imi zice sa-mi gasesc un prieten=)) asa ca am lasat-o balta :)) GO KIMI ! as cita ceva din raikko aici dar mai bine nu :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru