Raikkonen crede ca pilotii vor plati superlicentele

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Kimi Raikkonen considera ca pilotii din Formula 1 isi vor plati la timp superlicentele pentru a putea concura in Marele Premiu al Australiei.

FIA a decis sa mareasca costul unei superlicente de pilot in Formula 1 pentru al doilea an consecutiv, fapt ce a starnit nemultumirea pilotilor. Prin intermediul GPDA, pilotii au protestat oficial in aceasta privinta, insa Max Mosley, presedintele FIA, nu s-a lasat mai prejos.

Desi ulterior FIA a anuntat ca trei piloti au platit deja superlicente, situatia este departe de a fi clarificata cu numai o luna inaintea inceperii noului sezon competitional.

Totusi, fostul campion mondial Kimi Raikkonen crede ca lucrurile se vor rezolva la timp pentru ca Marele Premiu al Australiei sa se desfasoare in conditii normale. "Toata lumea este mai mult sau mai putin fericita sa plateasca licentele, dar pretul ar trebui sa fie rezonabil. Asta este singura problema, nimeni nu vrea sa se certe cu nimeni", a explicat pilotul Scuderiei Ferrari pentru publicatia italiana Corriere della Serra.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru