Raikkonen, locul 18 in Raliul Finlandei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 31.07.2009
Kimi Raikkonen ocupa locul 18 clasamentul general al Raliului Finlandei dupa desfasurarea primelor 6 probe speciale.

Campionul miondial al Formulei 1 din sezonul 2007 beneficiaza de un debut promitator in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Desi Raliul Finlandei este recunoscut pentru dificultatea sa, pilotul Scuderiei Ferrari se pozitineaza pe locul 18 in clasamentul general dupa desfasurarea primelor 6 probe speciale.

Raikkonen piloteaza un Fiat Abarth Grande Punto si este pe locul 6 in topul pilotilor care concureaza pe masini din clasa Super 2000. Singurul pilot care concureaza cu o masina similara cu a sa este finlandezul Anton Alen, Raikkonen fiind cu numai doua secunde mai lent decat conationalul sau, ceea ce demonstreaza forma buna pe care o traverseaza.

Copilotul Kaj Lindstrom este incantat de prestatiile lui Raikkonen si se asteapta ca lucrurile sa decurga din ce in ce mai bine pe parcursul acestui weekend.

Dupa primele 6 probe speciale, Mikko Hirvonen (Ford) s-a instalat pe prima pozitie in clasament, fiind urmat la 5.2 secunde de Sebastien Loeb (Citroen) si la 8.7 secunde de Dani Sordo (Citroen).

Via | WRC

Taguri: Raikkonen, WRC, raliu

Comentarii (8)

  • @Kimi
    Baiatul bun la toate.si cum era Kimi,participi la Raliu ca nu ai altceva de facut weekendul asta,nu?:)):)) Keep flying ! :) las' ca si la valencia repetam figura de la Hungaro si rupem ura targului,da? ;;) ps:Haideti fetele lui Kimi,keep cheering! :)):))
    0 0
  • Hmm
    Kimi apasa pedala cat poti de tare si zboara puiule, zboara! :D Rezultatele sunt foarte bune pentru un incepator (inca) la raliuri. Te asteptam la volanul F60 la Valencia cu rezultate CEL PUTIN egale cu cele de la Monaco & Hungaroring.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kimi
    Din ce inteleg eu din textul de mai sus, Kimi nu prea conlucreaza cu copilotul lui ceea ce intr-un raliu este cam ciudat, pentru ca sunt 2 in masina dintr-un motiv foarte clar: cooperare. Sa inteleg ca uraste lucrul in echipa?
    0 0
  • @neo
    sa intelegi ca nu tre sa te intereseze :))
    0 0
  • @NeoGalaxy
    "Copilotul Kaj Lindstrom este incantat de prestatiile lui Raikkonen si se asteapta ca lucrurile sa decurga din ce in ce mai bine pe parcursul acestui weekend." Cred ca scrie romaneste aici! Nu vad de unde ai inteles ca ei nu conlucreaza, fiindca e vorba scrict de rezultate, timpi, etc, si nu de lipsa de comunicare. Dar fiecare interpreteaza in felul lui, numai cum trebuie, nu.


    0 0
  • @ally
    si ce ai vrea sa zica copilotul...nu ma inteleg deloc cu kimi???
    0 0
  • @scuderia
    Eu asta am inteles, voi , se pare ca pricepeti informatiile din alta perspectiva :D BTW tu nu raspunzi la mesaje private?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alina
    Eram curios pentru ca la ultimul raliu nu a ascultat de indicatiile copilotului si de aia a fost incet si a gresit. Cel putin asa am inteles din stirea aia :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru