Razboiul psihologic dintre Vatanen si Todt continua

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.07.2009
FIA si Jean Todt au reactionat vehement la acuzatiile lui Ari Vatanen potrivit carora francezul ar fi calatorit cu avionul pe banii forului mondial in campania pentru alegerea noului presedinte.

Fundatia FIA, o organizatie de binefacere a forului mondial care sprijina programe pentru siguranta rutiera si protectia mediului inconjurator a reactionat la atacul frontal lansat la inceputul saptamnii de Ari Vatanen.

Finlandezul, care si-a anuntat in mod public candidatura pentru functia de presedinte al FIA, l-a acuzat pe contracandidatul sau Jean Todt ca a calatorit impreuna cu prietena sa in campanie pe banii fondului mondial.

Fundatia FIA a negat insa acuzatiile si sustine ca Michelle Yeoh, partenera lui Todt, a calatorit in calitate de ambasador al campaniei pentru siguranta rutiera.

"Acuzatiile sunt complet false. In ultimii doi ani, partenera lui Jean Todt a servit ca ambasador voluntar pentru campania Make Roads Safe, care este coordonata de Fundatia FIA. In acest rol, ea a calatorit in toata lumea pentru a sprijini campania", se arata intr-un comunicat de presa al Fundatiei FIA.

La randul sau, Todt a facut apel ca alegerile pentru functia de presedinte sa fie lipsite de astfel de auzatii.

"Sper ca toti candidatii isi vor conduce campaniile cu demnitate si vor evita personalizarea problemelor sau imprastierea unor acuzatii false. Sunt foarte mandru de munca voluntara a lui Michelle Yeoh ca ambasador al campaniei Make Roads Safe. In viitor, sper ca toata lumea sa respecte integritatea acestui proces democratic", se arata intr-un comunicat de presa emis de Jean Todt.

Pana in prezent, Jean Todt si Ari Vatanen sunt singurii candidati oficiali la alegerile pentru noul presedinte al FIA, care vor avea loc in luna octmbrie a anului curent.

Via | Fundatia FIA

Taguri: FIA, Todt, Vatanen

Comentarii (2)

  • Jenant
    Micul Napoleon are explicatii jenante. Oare "ambasador voluntar" a insemnat ca si-a platit drumul, cazarea si masa? Sau, ca pe la noi, esti voluntar numai de forma. Ma intreb: ce calitate are Todt in Fundatia FIA? Poate stie cineva. Apropo de demnitate: ce demn este Todt langa duduia aia. Ii sta mai bine la o echipa (cred ca BMW l-ar lua imediat) decat ca papusar consiliat de mosley.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Michelle
    Castiga o gramada de bani din filme, asa ca niste drumuri cu avionul sau cazarea trebuie sa fie o bagatela. Plus ca este si o actrita respectata in Asia aparand in filme alaturi de actori foarte celebrii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru