Red Bull amana decizia in privinta motoarelor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.09.2009
Red Bull a amanat orice decizie in privinta furnizorului de motoare pentru sezonul 2010 pana cand FIA va da un verdict in privinta scandalului in care este implicata echipa Renault.

Contractul echipei Red Bull Racing cu Renault in privinta furnizarii motoarelor expira la finalul acestui sezon, iar austriecii au negociat recent un parteneriat cu Mercedes.

Discutiile au intrat insa im impas in momentul in care Mercedes nu a primit acordul partenerilor de la McLaren si al FIA de a oferi motoare pentru o a patra echipa, pe langa contractele in vigoare cu McLaren, Brawn GP si Force India. In plus, Mercedes va cumpara in curand 75% din actiunile team-ului Brawn GP, iar Red Bull nu priveste cu ochi buni acest fapt.

Prin urmare, Red Bull Racing a fost nevoita sa isi reorienteze opiunile, iar Renault este prima alegere. Totusi, in contextul in care francezii ar putea fi fortati sa paraseasca Formula 1 in urma scandalului in care sunt implicati in privinta cursei din Singapore de anul trecut, Red Bull a amanat o decizie finala in privinta motoarelor. Informatiile au fost confirmate de seful Christian Horner, care a anuntat ca echipa va astepta decizia Consiliului Mondial in cazul Renault, care urmeaza sa fie facuta publica pe 21 septembrie.

Pe de alta parte, Red Bull Racing nu este interesata de motoarele Toyota, Ferrari sau Cosworth, motiv pentru care echipa oscileaza numai intre Mercedes si Renault.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • motoare
    deci Renault..:)
    0 0
  • SLAB MOTORUL
    ARE CONSUMUL MAI MIC CA ALTI DAR SI PERFORMANTELE MAI SLABE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru