Red Bull introduce noi update-uri pe monopost la Interlagos

de Daniel Popescu
Vineri, 23.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a adus la Interlagos o serie de update-uri pentru monopostul RB8, printre care o aripă spate şi plăci exterioare pentru caroserie.

Red Bull Racing a transportat în noaptea de joi spre vineri o serie de componente pentru monopostul RB8 direct de la Londra.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de postul britanic de televiziune SkySports, este vorba despre o nouă aripă spate şi componente pentru plăcile exterioare ale caroseriei.

"Se munceşte foarte mult la ambele monoposturi Red Bull după ce noile părţi au ajuns în această dimineaţă cu un zbor de la Londra. Credem că este vorba despre o nouă aripa spate, dar şi despre componente pentru plăcile exterioare ale caroseriei", a precizat Ted Kravitz, unul dintre reporterii SkySports.

Urmareste Automarket
Red Bull a câştigat patru dintre ultimele şase curse şi este marea favorită la victorie în cursa de la Interlagos după ce a câştigat fiecare dintre ultimele trei ediţii ale Marelui Premiu al Braziliei, însă echipa vrea să se asigure că îi oferă lui Sebastian Vettel cel mai bun monopost.

Totuşi, principala îngrijorare a echipei rămâne alternatorul furnizoat de Renault.

Campiona mondială va utiliza în acest weekend un alternator de specificaţie nouă, însă şeful Christian Horner a admis că este în continuare îngrijorat de fiabilitatea acestuia.

"Cu siguranţă alternatorul reprezintă un motiv de îngrijorare. Renault trebuie să rezolve problema în acest weekend. Au folosit soluţii diferite în monoposturi diferite şi sper că au suficiente date pentru a se asigura că avem o versiune fiabilă. Nu este momentul ideal", a precizat el.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • GrosJan
    Vor functiona cum au functionat la Ferrari, adica deloc
    5 4
  • Jane esti rau. Tu chiar vrei sa iei de la Ferrari "privilegiul" de a aduce imbunatatiri monoposturilor iar acestea sa fie de fapt mai lente ? Asta e licenta Ferrari ! Aducem updaturi si incetinim masina !
    In articol e o mica eroare:
    Din ultimele sase curse RBR a castigat ultiimele 3 (nu 4 cum e in text)
    2011 Mark Webber – Red Bull-Renault
    2010 Sebastian Vettel – Red Bull-Renault
    2009 Mark Webber – Red Bull-Renault
    2008 Felipe Massa – Ferrari
    2007 Kimi Räikkönen – Ferrari
    2006 Felipe Massa – Ferrari
    3 0
  • Pablo, probabil se referea la ultimele curse ale acestui an.
    2 0
  • Speed e posibil sa fie cum ai spus tu. La asta nu m-am gadit.
    Semana prea tare cu "istoria" curselor de la Sao Paolo :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru