Red Bull lansează noul monopost în 3 februarie

de Daniel Popescu
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a dezvăluit că va prezenta noul monopost RB9 pentru sezonul 2013 în 3 februarie la fabrica echipei de la Milton Keynes.

Red Bull Racing a devenit joi a patra echipă care confirmă programul de lansare pentru noul monopost cu care va concura în sezonul 2013 al Formulei 1.

Conform tradiţiei, noul monopost va fi cunoscut sub acronimul RB9 şi va fi prezentat publicului în zioua de 3 februarie la fabrica echipei de la Milton Keynes din Marea Britanie.

Anunţul a fost făcut de campioana mondială pe reţeaua de socializare Twitter. "Monopostul RB9 va fi dezvăluit duminică, 3 februarie, la Milton Keynes, înaintea primei sesiuni de teste de la Jerez. Vom reveni cu amănunte", au precizat reprezentanţii echipei.

Red Bull Racing nu a precizat dacă va participa la sesiunea de teste de la Jerez, care va avea loc în perioada 5-8 februarie, însă lansarea monopostului cu numai două zile înainte sugerează că echipa va începe imediat pregătirile pentru noul sezon.

Urmareste Automarket
Anterior, directorul tehnic Adrian Newey a sugerat că Red Bull Racing ar putea rata prezenta la Jerez din cauza timpului scurt pe care îl are la dispoziţie pentru a finaliza dezvoltarea monopostului, mai ales ca acesta trebuie să treacă şi de testele de siguranţa impuse de FIA.

Până în prezent, doar McLaren, Force India şi Sauber au mai anunţat datele de lansare pentru noile monoposturi, acestea urmând să fie prezentate în 31 ianuarie, 1 februarie şi, respectiv, 2 februarie. Ferrari va lansa de asemenea noul monopost la începutul lunii februarie, însă data exactă nu a fost încă stabilită.

Via Red Bull Racing

Comentarii (2)

  • RBR o sa mearga la testele de la Jerez chiar daca nu r fi pregatit monopostul. Este in favoarea lor sa participe.
    4 1
  • Mark Webber n-o sa vina, pentru ca trebuie sa-i faca patul lui Vettel. :D
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru