Red Bull: "McLaren şi Ferrari s-au aliat împotriva noastră"

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull consideră că McLaren şi Ferrari au format o alianţă verbală pentru a întrerupe dominaţia autoritară a echipei austriece din ultimii trei ani.

Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, a lansat o nouă serie de ipoteze despre modul în care echipele rivale încearcă să întrerupă dominaţia din ultimele trei sezoane ale echipei.

Ultima speculaţie lansată de austriac este că McLaren şi Ferrari au format o alianţă prin care încearcă să lase impresia că piloţii celor două echipe sunt prieteni, lucru demonstrat, în opinia sa, de numeroasele complimente reciproce pe care şi le-au făcut Fernando Alonso şi Lewis Hamilton în ultima perioadă.

"Cu siguranţă vor fi jocuri ale minţii. Va fi o luptă intensă. Este interesant că McLaren şi Ferrari sunt dintr-o dată prieteni după ce au fost inamici decenii la rând", a declarat el pentru publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Urmareste Automarket
Situaţia din acest sezon este generata şi de faptul că Ferrari este lidera clasamentului piloţilor prin Fernando Alonso, iar McLaren deţine cel mai rapid monopost, însă cu toate acestea echipa care conduce clasamentul constructorilor este Red Bull.

Via GMM

Comentarii (6)

  • Normal,numai asta putea debita scenarii paranoice...si se mai mira de ce sunt antipatici?!Daca cineva ar fii putut oprii sau inflenta performanta celuilant doar prin complimente si "aliante verbale",atunci ei ar fi fost primii care foloseau asta,doar sunt vestiti pentru inovatie si gaselnitze "tehnice",nu?:P
    16 8
  • Ce e tehnic in a te alia cu alta echipa? :).
    8 9
  • Poi cam asta am intrebat si eu,nu am nevoie de retorica!Dar am sa ma exprim mai simplu:daca o echipa e buna,imbatabila,se pot alia toti impotriva ei...ei tot buni vor fi si cel mai probabil vor si castiga,atat!Ce abereaza Marko...e doar inca un semn despre caracterul si gandire lui.Iar despre cuvantul "tehnice" din ce am scris mai sus,ma refeream la partea cu "inovatiile" lor,care respectau sau nu regulamentul,dar e alta poveste,eu incercam sa fac o legatura...in fine,las o asa..."e multe si e grele" ;) !
    7 4
  • FERRARI MCLAREN LOL !!!
    3 1
  • Pai mi se pare destul de logic ca imagina formulei 1 (Ferrari, McLaren, Williams ) sa se alieze intre ele imp[otriva unei echipe mai noi :).
    1 1
  • Deci chiar sunt incredibil oamenii astia de la RedBull.Acum un an 2011 cand totul a fost roz pentru ei au avut cea mai buna masina cel mai bun pilot cel mai bun designer si etc etc etc( si regulamentul prin cliseul pe care Newey a stiut sa profite i-a avantajat) au profitat din plin si au dominat tot sezonul.Acum anul asta cand FIA a restaibilit o egalitate in F1 prin regulament si prin interdictii,RedBullRacing se simt cu musca pe caciula ca numai castiga si numai domina ca acum un an.Cum ar fi fost acum un an McLaren si Ferrari sa fi zis ca ei sau aliat sau ca au trisat sau mai stiu eu ce cand au dominat si au castigat tot ce se putea castiga?Mi se pare pur si simplu,comportamentul celor de la RedBullRacing ca al unora care se oftica si nu stiu sa piarda cand cu totii se bat de la egal la egal sau chiar cu masini mai putin performante.Eu unul nu stiu cum pot sa vorbeasca sau sa scoata semenea vorbe cand ei acum un an au fost intr-un avantaj de peste 1 secunda de la prima cursa din Australia pana la aproape ultima.Eu unul nu-i suport pentru arogantele ce le au si pentru declaratiile care le fac,atunci cand nu castiga si totul li se pare ca e impotriva lor.Se pare ca sezonul 2011 s-a uitat cam repede pentru ei sau poate a devenit o obisnuinta pentru ei sa castige etapa de etapa.............Toate cele bune nu vreau sa fiu rautaciosa sau sa am ceva cu vreo echipa insa ca echipa ce isi apara titulurile mondiale nu mi se pare normal sa declare asa ceva :).
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru