Red Bull: "Mercedes va progresa datorită lui Hamilton"

de Daniel Popescu
Joi, 07.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner este convins că Lewis Hamilton va ajuta Mercedes să înregistreze progrese semnificative în sezonul 2013 al Formulei 1.

Sosirea lui Lewis Hamilton are potenţialul de a ajuta Mercedes să facă un pas semnificativ înainte în termeni de performanţă.

Opinia îi aparţine lui Christian Horner, şeful Red Bull Racing, care consideră că britanicul aduce un plus de valoare echipei, însă este circumspect în privinţa posibilităţii ca Mercedes să fie o echipă de top în fiecare cursă.

"Monopostul Mercedes pare rapid, iar după sosirea lui Hamilton vor face în mod natural un pas înainte. Au semnat cu el pentru că le aduce un plus în termeni de timpi pe turul de circuit. Sunt sigur că Mercedes va fi un factor în acest sezon. Provocarea lor va fi să susţină forma bună pe parcursul întregului sezon, pentru că în ultimii ani au fost rapizi doar la începutul sezonului", a declarat britanicul pentru agenţia de presă Reuters.

Urmareste Automarket
Referindu-se la noul sezon competiţional, Horner consideră că este dificil de tras o concluzie cu privire la performanţele echipelor după cele 12 zile de teste din această iarnă, lucru evidenţiat şi de cifrele seci ale sesiunilor.

De exemplu, o analiză realizată de Auto Motor und Sport arată că Marussia a avut monopostul cu cea mai mare viteză pe linia dreaptă a circuitului de la Barcelona (320.5 km/h), în timp ce Red Bull ocupă ultima poziţie în acest clasament cu numai 307.7 km/h.

"Cel mai important lucru pe care l-am învăţat în teste este că este imposibil să citeşti forma.

Am avut un pre-sezon pozitiv şi numai sâmbătă după-amiază la Melbourne vom avea primele indicii despre ordinea pe grila de start. Dar acest an va fi o cursă de dezvoltare de la Melbourne până în Brazilia, cu o provocare suplimentare că trebuie să desenăm şi un monopost complet nou pentru 2014", a mai precizat el.

Via Reuters, Auto Motor und Sport

Comentarii (10)

  • "Monopostul Mercedes pare rapid, iar după sosirea lui Hamilton vor face în mod natural un pas înainte. Au semnat cu el pentru că le aduce un plus în termeni de timpi pe turul de circuit. Sunt sigur că Mercedes va fi un factor în acest sezon. Provocarea lor va fi să susţină forma bună pe parcursul întregului sezon, pentru că în ultimii ani au fost rapizi doar la începutul sezonului"-bine c-au scapat de Shoumaker.
    10 14
  • MIREL_F1
    INTRADEVAR CU VENIREA LUI HAMILTTON MERCEDES A FACUT UN PAS INAINTE,ESTE UN PILOT DE CARE MERCEDCES AMG AVEA NEVOIE ESTE MOTIVAT SI AMBITIOS SPER SA IL AJUTE SI MASINA SEZONUL ASTA
    14 9
  • hamilton el tractoristo
    5 18
  • doamne cum poti spune asta... Hamilton ?! nu sunt de aceeasi parere hamilton este agresiv, rapid dar trebuie sa aiba material nu cred ca e mai bun ca Schumacher in dezvoltarea unui monopost ...sa vedem cat au evoluat mercedes, dar si anul trecut au fost tot rapizi in teste si in campionat se bateau cu Sauber,
    8 4
  • bine c-or scapat de shoumaker
    1 7
  • BALATESCU
    daca nu mai au probleme cu incalzirea si degradarea rapida a pneurilor Hamilton are mari sanse sa se bata la titlu ,Rozberg poate cistiga curse dar nu este un bataios pentru titlu !!!!!
    7 1
  • Schumacher este si un bun tehnician. El putea sa dezvolte cel mai bine monopostul, chiar daca nu avea rezultate in curse. Surpriza de la Mercedes vine doar daca Ross Brown a venit cu ceva schimbari radicale, nu datorita lui Hamilton.
    7 2
  • schumi ii da clasa oricand lu` ham ham
    9 4
  • schumker
    Clasa? Lui Lewis? La iesit in decor si acrosat piloti.
    1 11
  • da da...hamilton nu o sa fie in veci la inaltimea lui schumacher
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru