Red Bull: "Ricciardo, favorit să-l înlocuiască pe Webber în 2013"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.08.2011
Hemult Marko a dezvăluit ca Daniel Ricciardo are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing în sezonul 2013, dacă australianul se va retrage din F1.

Mark Webber este foarte aproape să-şi prelungească contractul cu Red Bull Racing pentru 2012, motiv pentru care echipa austriaca se gândeşte deja la sezonul 2013.

Întrucât australianul se apropie de finalul carierei, Red Bull ia în calcul inclusiv retragerea pilotului la finalul anului următor, caz în care trebuie să găsească un nou coechipier pentru Sebastian Vettel.

Echipa are în propria curte cel puţin trei piloţi: Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari, care concurează pentru Toro Rosso, şi Daniel Ricciardo, împrumutat la Hispania Racing până la sfârşitul anului. Dintre aceştia, atenţia se îndreaptă preponderent spre Ricciardo, potrivit declaraţiilor consultantului Hemult Marko.

"Mark Webber va rămâne cu noi încă un an, iar apoi va decide ce va face cu cariera să. Red Bull va decide cine îi va lua locul, însă este posibil ca acesta să fie Ricciardo", a declarat austriacul pentru presă italiana.

Chiar dacă ar fi entuzismat să concureze pentru actuala campioana mondială, Ricciardo rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că mai întâi trebuie să-şi demonstreze calităţile la Hispania în acest sezon.

"Le mulţumesc celor de la Red Bull pentru cuvintele frumoase, dar este încă prea devreme să vorbim despre viitor.

Sper să existe o şansă să concurez cu ei, dar în primul rând trebuie să-l înving pe coechipierul meu Vitantonio Liuzzi, care este cu câteva zecimi în faţa mea", a precizat australianul.

Via | ESPNF1

Comentarii (3)

  • Ricciardo
    Toate la timpul lor...
    4 0
  • mai are de asteptat
    M-a cam dezamagit Ricciardo in cursele de pana acum. Inteleg ca nu cunoaste masina dar chiar asa sa fie dominat copios de un pilot expirat ca Liuzzi si sa fie depasit de ceilalti ca si cum ar sta pe loc.....La pitstop pierde vreme...Este clar ca este talentat dar are nevoie de experienta. Un coleg bun pt Vettel ar fi Buemi dupa parerea mea. Este matur la 23 de ani si fff constant. Se pare ca Red Bull uita de pilotii de la STR.
    3 2
  • What the f*ck?!
    Coechipier pentru Vettel?
    Asta?
    Sa fim seriosi...
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru