Red Bull se teme de Ferrari la Hockenheim

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Mark Webber şi Sebastian Vettel anticipează că Ferrari va reprezenta principalul obstacol în calea unei victorii în Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere de la Hockenheim, în timp ce coechipierul său Felipe Massa a terminat pe poziţia a treia.

În urma acestor rezultate, ambii piloţi ai echipei Red Bull consideră că Ferrari va avea parte de un rezultat foarte bun şi admit că Scuderia le poate pune probleme în acest weekend. Totuşi, Sebastian Vettel admite că ploaia căzută pe circuit face ca timpii realizaţi de piloţi să fie dificil de interpretat.

"Ferrari arată foarte competitiv şi cred că McLaren a avut o zi dificilă cu numai un monopost pe circuit pentru cea mai mare parte a sesiunii, aşa că vom vedea mâine. Dar condiţiile s-au schimbat tot timpul, aşa că este foarte dificil să judeci timpii pentru că trebuie să vezi când a fost toată lumea afară şi în ce condiţii. Monopostul este bun, în special în ultimul sector, aşa că am avut o zi bună. Cei de la Ferrari au părut foarte rapizi, iar McLaren a avut o zi dificilă, dar sunt sigur că vor recupera sâmbăta.

Este strâns", a precizat germanul.

La rândul său, Mark Webber a evidenţiat ameninţarea pe care o reprezintă Ferrari în urma timpilor foarte buni stabiliţi vineri după-amiaza.

"Maşina este bună, dar avem ceva de muncă în această seară. Ferrari pare puternică, aşa că avem ceva concurenţă în acest weekend şi aşteptăm cursa cu nerăbdare", a declarat australianul.

Ferrari şi Red Bull şi-au împărţit primele patru poziţii în a doua sesiune de antrenamente, în timp ce Lewis Hamilton a pierdut trei sferturi din timp în garaj din cauza unui accident suferit dimineaţă, când şi-a avariat partea din spate a monopostului McLaren, inclusiv noul sistem de evacuare.

Via | Autosport

Comentarii (7)

  • RedBull
    Ce-mi place cel mai tare la RedBull este ca in situatia in care n-au adversar, inventeaza unul.
    13 9
  • ctlnmihai
    Schubler
    Ai dreptate..acelasi comunicat inainte de disputarea calificarilor..doar schimba echipa (ferrari sau Mclaren)..purtatorul de cuvant al echipei are cea mai usoara viata la Red Bull
    8 3
  • Red Bull
    S-ar putea sa cobeasca de data asta.Ghinionul trece pe la toti, nu numai pe la unii.....
    10 1
  • rayn380
    RBR
    Oricum in calificari vor apasa pe butonul ala de boost si le vor da fum la toti
    3 2
  • massa
    sper sa-i vad la treaba pe massa si pe schumi. alonso pe 11.
    1 10
  • teoretic&practic
    Teoretic orice rezultat da nastere unor anumite sentimente(pozitive/negative , mari/mici).Practic adevarul e gasit la sfarsitul cursei(cu acele mici exceptii cand mai apar penalizari).
    Asa ca trebuie sa avem rabdare ;)
    5 1
  • studiu comparativ
    situatia la zi a motoarelor
    http://www.vivaf1.com/engine.php
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru