Red Bull şi Toro Rosso anunţă piloţii pentru testele din Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.09.2010
Red Bull şi Toro Rosso au stabilit numele piloţilor pe care îi vor evalua în cadrul sesiunii de teste de la Abu Dhabi din luna noiembrie.

Chiar dacă mai sunt cinci curse până la sfârşitul sezonului, echipele îşi fac deja planurile pentru prima sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi la jumătatea lunii nopiembrie.

Red Bull îl va evalua pe Daniel Ricciardo (foto), actualul pilot de rezervă al celor două echipe deţinute de concernul austriac, care a evoluat în acest sezon în Formula Renault 3.5 Series.

Între timp, Scuderia Toro Rosso îl va evalua pe Jean-Eric Vergne, proaspătul campion al competiţiei Formula 3 Marea Britanie, care face deja parte din programul Red Bull dedicat tinerilor piloţi. Francezul a concurat în acest sezon în GP3 şi urmează să facă pasul spre competiţia Renault World Series în 2011.

Via | Red Bull | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru