Red Bull şi Toro Rosso au anunţat programul testelor

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.01.2011
Red Bull Racing şi Toro Rosso au dezvăluit programul pe care îl vor parcurge în prima sesiune de teste a iernii de la Valencia.

Red Bull Racing şi Toro Rosso au devenit ultimele două echipe care confirmă programul pentru prima sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în perioada 1-3 februarie.

Astfel, la Red Bull Racing, Sebastian Vettel va inaugura noul monopost RB7 în 1 februarie, în timp ce pentru coechipierul său Mark Webber a fost parafată ziua de 3 februarie. În a doua zi de teste este posibil să participe ambii piloţi ai echipei, însă o decizie finală nu a fost încă luată. "Ziua a doua va depinde de cum decurge prima zi, dar este posibil ca Vettel să fie dimineaţă şi Webber după-amiază", a declarat un purtător de cuvânt al echipei Red Bull Racing pentru publicaţia GPUpdate.

Între timp, Scuderia Toro Rosso îl va plasa în cockpit pe Jaime Alguersuari în prima zi de marţi şi în dimineaţa zilei de miercuri, în timp ce coechipierul său Sebastien Buemi va prelua controlul volanului în după-amiaza zilei de miercuri şi pe tot parcursul zilei de joi.

La rândul lor, cei de la Mercedes GP au stabilit un program provizoriu, conform căruia Nico Rosberg va urca în cockpit marţi dimineaţa, iar Michael Schumacher marţi după-amiază.

Programul pentru zilele de miercuri şi joi nu a fost încă stabilit. "Rosberg va pilota marţi dimineaţa, iar Schumacher marţi după-amiază. Restul programului nu este încă confirmat", a declarat un purtător de cuvânt al echipei germane.

Via | GPUpdate | GPUpdate | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru