Red Bull: "Toro Rosso nu este de vanzare"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.09.2011
Dietrich Mateschitz insista ca nu va vinde Toro Rosso in viitorul apropiat, insa admite ca este interesat de un parteneriat strategic.

Presa internationala a speculat recent ca Red Bull va vinde Scuderia Toro Rosso fondului de investitii IPIC, insa in cele din urma arabii s-au implicat in cadrul echipei doar ca sponsori, prin intermediul companiei petroliere Cepsa.

Dietrich Mateschitz, patronul celor de la Red Bull, a confirmat inca o data ca nu are intentia de a vinde cea de-a doua echipa concernului, insa nu exclude ipoteza unui parteneriat. Totusi, omul de afaceri sistine ca aceste lucruri depind inclusiv de interesele celor care conduc destinele Formulei 1.

"Toro Rosso nu este de vanzare, dar nu excludem un parteneriat, in cazul in care partenerul este unul potrivit. O decizie depinde intotdeauna de imaginea de ansamblu, de politica, de influenta actionarilor Formulei 1 si de multi alti factori. Ca principiu, noi nu suntem in Formula 1 ca sponsori, ci suntem reprezentati de cele doua echipe ale noastre", a declarat cel poreclit "Didi" pentru publicatia Financial Times.

Red Bull a devenit unicul proprietar al Scuderiei Toro Rosso in 2008, dupa ce Mateschitz a achitionat cele 50% dintre actiuni detinute de fostul pilot Gerhard Berger.

Via | Financial Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru