Red Bull va implementa propriul sistem de ventilatie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.04.2010
Red Bull a confirmat ca va introduce un sistem de ventilatie asemanator cu cel al rivalilor de la Mclaren, insa data lansarii acestuia nu a fost dezvaluita.

Aproape toata echipele cu pretentii din Formula 1 investigheaza posibilitatea de a implementa noul sistem de ventilatie propus de McLaren, iar Red Bull nu face exceptie.

Echipa cu sediul la Milton Keynes a confirmat pentru prima oara ca a demarat lucrul pentru noua componenta, insa in acest moment nu se cunoaste cand aceasta va deveni disponibila pe monopost, in primul rand din cauza limitarilor de regulament.

Incepand din acest sezon, orice modificare a sasiului trebuie sa aiba considerente de siguranta si sa fie aprobata de FIA, astfel ca Red Bull va avea ingrata misiune de a implementa noul sistem de ventilatie pe actualul sasiu, iar acest lucru complica situatia.

"Multe monoposturi, inclusiv al nostru, au fost redesenate in jurul dublului-deflector. Ritmul dezvoltarilor este inalt si viteza cu care aduci componente noi ramane fundamentala. Analizam noul sistem de ventilatie. Intelegem cum functioneaza, dar sa il facem sa functioneze in mod corespunzator este o alta poveste.

Nu stim cand vom concura cu el. Dificultatea consta in faptul ca McLaren a desenat sasiul in jurul acestui sistem, dar regulamentul te impiedica sa il modifici. Orice componenta noua trebuie introdusa in structura actuala", a declarat Adrian Newey, designerul echipei Red Bull Racing.

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • dublicitati
    Horner facea scandal ca sistemul nu e legal. Pana la urma sa se hotarasca ce vrea. Daca e implementat de McLaren e ilegal, faca vine de la Red Bull e ok.
    8 7
  • Horner
    ei au reclamat primii si acum e normal ce sunt mai prosti copiaza si ei:))
    6 5
  • red bull
    Cum va doare pa voi capu' de grija altuia, asa ceva. Sa gaureasca d-le, orice, numai sa ii vad trecuti in fata!
    4 9
  • Copiere
    Foarte bine ca au reclamat! Ce? Chestia s-a gasit de catre FIA legala? Excelent! Copiaza cine poate! Trebuie sa se descurce altfel nu vor fi in fata.
    4 3
  • :o))
    Eu abia astept sa inceapa si Ferrari sa implementeze sistemul... asta daca nu cumva deja lucreaza la el! "Prietenii" stiu de ce... ;o)
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru