Renault forteaza reinscrierea Williams in FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Renault a solicitat echipei Williams sa se reinscrie in FOTA inainte de a semna o intelegere pentru furnizarea motoarelor in sezonul 2010, potrivit unor informatii din presa germana.

Williams intentioneaza sa renunte la parteneriatul actual cu Toyota pentru furnizarea motoarelor, orientandu-se deja spre o alianta cu Renault.

In acelasi timp, constructorul francez agreaza o astfel de intelegere, intrucat Red Bull este foarte aproape de a ajunge la un parteneriat cu Mercedes pentru furnizarea motoarelor incepand din sezonul 2010. "Analizam in continuare situatia motoarelor si cred ca avem o directie clara spre care ne indreptam", a declarat Adam Parr, CEO-ul Williams.

Cu toate acestea, publicatia germana Auto Motor und Sport sustine ca Flavio Briatore a solicitat echipei Williams sa se reinscrie in Formula One Teams' Association inainte de a semna noua intelegere. Echipa britanica a fost suspendata anterior din cadrul organizatiei dupa ce s-a inscris neconditionat in sezonul 2010, in contextul in care celelalte echipe isi manifestasera dorinta de a organiza o competitie paralela.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • ia te uita !
    acuma sa vedem cum sta papa Frank cu aroganta. Daca vrea motor Renault sa se prezinte cu caciula in mana si sa-i roage frumos pe Briatore si Montezemollo sa-l primeasca inapoi. Lui cred ca-i vor pune o garantie tripla fata de cea platita de echipele care au ramas.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru