Ricciardo a ieşit în decor în testul decisiv pentru un loc la Red Bull

de Daniel Popescu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a ieşit în decor în timpul celei de-a doua zile de teste de la Silverstone, într-un moment în care este evaluat de Red Bull pentru al doilea loc în cadrul echipei.

Daniel Ricciardo este în centrul atenţiei în a doua zi de teste de la Silverstone, întrucât Red Bull Racing i-a oferit oportunitatea să-şi demonstreze abilităţile chiar la volanul unui monopost RB9.

Australianul a pilotat joi dimineaţă pentru Toro Rosso înainte de a urca în cockpitul monopostului Red Bull în ceea ce este considerat testul decisiv pentru a deveni coechipierul lui Sebastian Vettel în sezonul 2014.

Cu toate acestea, Ricciardo a ieşit în decor în virajul Luffield în urma unei aparente greşeli de pilotaj, iar monopostul a fost transportat ulterior în garajul triplei campioane mondiale. În lipsa unor defecţiuni, mecanicii au avut nevoie de numai 20 de minute pentru a curăţa monopostul, iar australianul a revenit pe circuit.

Greşeala de pilotaj a lui Ricciardo a survenit după ce acesta stabilise dimineaţă pentru Toro Rosso cel mai bun timp al zilei cu 1:32.974, pentru ca apoi să fie aproape de această performanţă şi când a urcat la volanul Red Bull.

A doua zi de teste de la Silverstone se încheie la ora 19:00, ora României.

Via SkySports

Comentarii (5)

  • Pacat.........
    3 1
  • Poate face echipa cu cartonel
    Cu fatza asta se va potrivii foarte bine cu "campionul",ca 2 picaturi de apa :))) !
    2 4
  • cartonel
    lasa ma ca arata alonso mai bine, cu mustata aia si cu cioc parca e don qoiote :)) bine ca nu e negru ca plantatie are destula :))
    4 4
  • @cartonel
    ce legatura are Alonso in stirea asta?!Si da,Alonso arata sigur mai bine decat astia doi...punct ;) !
    0 0
  • Kam nashpa astia :(
    Dk va fii asa...o sa fie o linie de piloti de,pentru cursele de noapte :)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru