Ricciardo, impresionat de progresele făcute de Renault la motoare: "Am obținut numărul maxim de puncte la Monza"

de Daniel Popescu
Marti, 17.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a lăudat progresele înregistrate de Renault la motor după ce echipa a obținut locurile 4 și 5 la Monza, cea mai bună performanță din acest sezon.

Renault a obținut pe circuitul de la Monza cel mai bun rezultat din sezonul curent, după ce Daniel Ricciardo și Nico Hulkenberg au ocupat locurile 4 și, respectiv, 5.

În contextul în care Mercedes și Ferrari sunt dificil de învins în condiții normale de cursă, Renault a obținut practic cel mai bun rezultat posibil, iar Ricciardo a lăudat progresele înregistrate de producătorul francez în privința motorului.

"În sfârșit am obținut numărul maxim de puncte, iar asta este foarte plăcut. Vreau să mulțumesc în special celor de la uzina din Viry, băieților cu motoare. Să obțin un astfel de rezultat cu Renault este o adevărată declarație de forță. Este ceva special să înregistrăm progrese și să obținem acest rezultat", a declarat australianul.

Pentru Renault urmează însă cursa din Singapore pe unul dintre cele mai lente circuite din calendar, acolo unde puterea motorului va fi mai puțin relevantă. Ricciardo speră însă că Renault va profita de ultimele îmbunătățiri pentru a înregistra progrese chiar și în această cursă.

"Pachetul este grozav, așa că putem învăța multe inclusiv pentru Singapore.

Cu siguranță suntem mai puternici pe circuitele de viteză, dar asta nu înseamnă că nu ne putem descurca și pe circuitele lente. Ne vom face temele și sper să fie un rezultat încurajator pentu băieții de la Enstone și Viry", a adăugat el.

În urma rezultatelor din Italia, Renault s-a apropiat la 18 puncte de locul patru ocupat de McLaren în clasamentul constructorilor.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Costel
    cred ca cea mai adecvata motivatie pentru RenaultF1 Team si deopotriva ai sai piloti ricciardo / hulkenberg in a depasi pentru totdeauna acest colaps oferit de prea multe sezoane o reprezinta dispensa acordata de FIA lui Hurgon cu al sau Megane Trophy R pentru ocuparea celei de-a douazeci si una pozitie a grilei de start , teoretica macar la debut :-)) dupa cum se prezinta codasii marelui circ fiindca ricciardo imi confirma faptul ca futilitatea nu-l ocoleste nicidecum in afirmatia sa , ridicolul sezonului 2019 ii inca departe de a fi depasit tocmai de incertitudinea egalarii punctajului mizer dintr-un alt sezon catastrofal , cele 122 puncte din 2018 reprezentand un target inca anevoios de atins dupa atatea reprezentatii submediocre in acest an si care-s imposibil de concluzionat ca fiind malchance / bad luck dinspre Viry-Chatillon sau Enstone ci incompetenta persistenta pentru care si Cyril merita cu prisosinta o "vacanta" prelungita
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru