Ricciardo mizează pe un podium în cursa de la Silverstone

de Daniel Popescu
Joi, 26.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo anticipează că va putea obţine un podium în Marele Premiu al Marii Britanii şi justifică prestaţia modestă din Austria prin configuraţia circuitului.

Esential 3 este numarul curselor in care Daniel Ricciardo a urcat pe podium (Spania, Monaco, Canada)
3 este locul ocupat de Daniel Ricciardo in clasamentul general
Daniel Ricciardo a obţinut doar locul opt în Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul săptămânii trecute, la capătul unui weekend în care Red Bull Racing a acumulat doar patru puncte, în contextul în care Sebastian Vettel a fost nevoit să abandoneze.

Australianul explică însă prestaţia modestă a echipei prin faptul că circuitul Red Bull Racing nu se potriveşte caracteristicilor monopostului RB10.

"În acest an pierdem timp pe liniile drepte, dar recuperăm în viraje, iar acolo nu sunt suficient de multe viraje pentru numărul de linii drepte de pe Red Bull Ring. Un alt factor a fost că rivalii noştri au progresat mai mult în această săptămână şi nu am recuperat suficient de mult în faţa lor în viraje, aşa cum se întâmplă până acum.

Aşa că trebuie să analizăm unele lucruri", a declarat el.

Cred că vom lupta în primii cinci şi vom încerca să obţinem un podium.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull Racing
Înaintea cursei din Austria, Ricciardo obţinuse o victorie în Canada şi două clasări pe podium la Monaco şi Barcelona, după ce anterior ocupase de două ori locul patru. Prin urmare, pilotul echipei Red Bull Racing este încrezător în şansele sale de a reveni pe podiumul de premiere cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Silverstone este un circuit care ar trebui să ni se potrivească mai mult. Trebuie să învăţăm câteva lucruri despre performanţele noastre din Austria, dar după ce facem asta cred că vom lupta în primii cinci şi vom încerca să obţinem un podium", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (2)

  • Sunt convins ca si Vettel :).
    2 7
  • @sumi7
    Nu mai fi asa de hater, ca nu o sa realizezi performantele lui Vette;.Degeaba ai profil cu Schumi ca nu intelegi nimic de la el
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru