Ricciardo, pregătit să pilotez pentru Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.11.2010
Daniel Ricciardo susţine că este pregătit să concureze în F1 pentru Red Bull, însă admite că nu ştie în ce competiţie va participa anul viitor.

Daniel Ricciardo a impresionat în sesiunea de teste de la Abu Dhabi de săptămâna trecută, în care a reuşit să stabilească cel mai bun timp în ambele zile la volanul unui monopost Red Bull.

Australianul, care a fost pilot de rezervă al echipei austriece în sezonul recent încheiat, admite însă că nu ştie în ce competiţie va participa anul viitor, întrucât consultantul Helmut Marko nu i-a transmis încă nimic legat de acest subiect.

"În acest moment nu am nimic de spus. Evident, obiectivul meu este să debutez în Formula 1, dar acum nu există nicio informaţie nouă. Abia aştept să mă duc în Australia şi va exista un eveniment Red Bull acolo, însă mă voi relaxa, antrena şi petrece timpul cu prietenii şi familia. Sunt în stand-by, dar mă simt bine. Cred că am avut un sezon bun în World Series by Renault şi am oferit rezultate bune în cele două zile de teste, aşa că am făcut tot ce am putut. Acum depinde de Marko. Pot doar să sper că îmi va găsi un loc pentru 2011", a declarat australianul în vârstă de 22 de ani în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Teoretic, Toro Rosso este destinaţia cea mai probabilă pentru Ricciardo pentru debutul în Formula 1, însă pilotul susţine că este pregătit din toate punctele de vedere să facă pasul direct spre Red Bull.

"Cu siguranţă asta ar fi o mare provocare, dar cu pregătirile intense pe care le oferă Red Bull nu ar trebui să fie o problemă", a mai precizat el.

Şansele lui Ricciardo de a debuta în Formula 1 anul viitor sunt însă minime, întrucât Red Bull Racing şi Toro Rosso au deja liniile de piloţi stabilite pentru anul viitor.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru