Ricciardo se aştepta să fie mai aproape de Mercedes

de Daniel Popescu
Sambata, 10.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo spera să reducă diferenţa faţă de rivalii de la Mercedes la mai puţin de o secundă, după ce a stabilit al treilea timp în calificări.

Esential 1.053 secunde i-a separat pe Lewis Hamilton si Daniel Ricciardo in calificari
3 este numarul Marilor Premii din 2014 in care Sebastian vettel a fost pe locul 10 sau mai jos pe grila de start
Daniel Ricciardo şi-a îndeplinit obiectivul de a fi "cel mai bun din restul lumii" în spatele celor de la Mercedes, după ce a obţinut locul trei pe grila de start a Marelui Premiu al Spaniei.

Cu toate acestea, australianul nu a reprezentat în niciun moment o ameninţare pentru Lewis Hamilton sau Nico Rosberg, care au fost cu aproximativ o secundă mai rapizi. De altfel, pilotul echipei Red Bull spera că diferenţa să scadă în acest weekend.

"Cred că ne-amn descurcat bine, dar nu este suficient de bine. Suntem la o secundă în spate şi mă aşteptam la o diferenţă mai mică. Am făcut îmbunătăţiri în acest weekend, dar la fel a făcut şi Mercedes. Suntem detaşat pe locul trei şi nu este prea rău, dar vreau să fim mai aproape de primii doi", a declarat el la conferinţa de presă de după calificări.

Coechipierul său Sebastian Vettel traversează însă un weekend de coşmar.

După ce a efectuat doar patru tururi în antrenamentele de vineri, germanul a rămas fără tracţiune în debutul ultimei părţi a calificărilor şi va fi nevoit să plece doar de pe locul 10 al grilei de start, astfel că şansele la un rezultat pozitiv sunt aproape ruinate.

"Am ieşit din garaj şi am pierdut a doua treaptă de viteze. A fost evident că am o probmema, dar treptele de la trei în sus funcţionau şi m-am gândit să încerc fără treapta a doua. Dar în primul viraj am pierdut toate treptele.  După cei del a Mercedes luptă este foarte echilibrată. Intram în ritm şi cred că puteam obţine locul trei. Cred că avem un monopost suficient de bun pentru asta, dar nu am reuşit să ajung atât de departe", a explicat cvadruplul campion mondial.

Via BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru