Ricciardo va pilota pentru Toro Rosso în teste

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.01.2011
Daniel Ricciardo a confirmat că va testa pentru Toro Rosso în cel puţin una dintre sesiunile de teste din acceasta iarna.

Daniel Ricciardo va avea oportunitatea de a-şi îmbogăţi experienţa la volanul unui monopost de Formula 1 în următoarea perioadă în cadrul sesiunilor de teste din această iarnă. Pilotul de rezervă al echipelor Red Bull Racing şi Toro Rosso a confirmat că va urca în cockpitul viitorului monopost STR5 în cel puţin una dintre cele 15 zile de teste.

"Nu sunt sigur ce teste voi face. Băieţii de la Toro Rosso mi-au spus că voi fi în monopost pentru teste înainte de Bahrain. Cu siguranţă voi pilota vineri în Bahrain. Ar fi frumos să mă simt ceva mai confortabil în monopost şi să nu fiu nevoit să mă uit în oglinzi în fiecare viraj", a declarat australianul în vârstă de 20 de ani pentru publicaţia The West Australian.

Ricciardo va participa în prima sesiune de antrenamente libere de la Marile Premii pe tot parcursul sezonului 2011, existând posibilitatea de a fi promovat ca pilot titular în Formula 1 în 2012. "Totul depinde de părţile implicate. Planul este să-l vedem într-un cockpit de curse cel mai târziu în 2012", a explicat Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull.

Via | The West Australian

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru