Rosberg admite că Mercedes are deficienţe în virajele rapide

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.05.2012
Nico Rosberg este mulţumit de progresele înregistrate de Mercedes la Mugello, însă avertizează că monopostul este încă deficitar în virajele de viteză.

Mercedes a folosit sesiunea de teste de la Mugello preponderent pentru a obţine mai multe date despre comportamentul pneurilor, întrucât echipa a avut probleme în primele două curse cu degradarea cauciucurilor Pirelli.

Nico Rosberg, pilotul care a finalizat joi sesiunea de teste pentru germani, este mulţumit de progresele înregistrate în această privinţă, însă susţine că monopostul are în continuare un punct slab în virajele de viteză.

"A fost un program bun de teste pentru noi aici, la Mugello, şi am parcurs multe tururi cu Săgeţile Argintii pe acest circuit incredibil. Am învăţat multe lucruri despre gestionarea pneurilor şi asta ar trebui să ne ajute în următoarea cursă de la Barcelona. Evident, mai avem mult de muncă şi trebuie să îmbunătăţim monopostul în virajele rapide, dar în ansamblu sunt mulţumit cu progresele realizate în această săptămână", a declarat germanul.

Sesiunea de teste de la Mugello a fost criticată de mai multe echipe de top, fiind considerată inutilă, însă Ross Brawn insistă că Mercedes a profitat la maxim de timpul petrecut pe circuit.

"Prima oportunitate pentru teste în timpul sezonului s-a dovedit benefică, în special pentru că ne-a permis să evaluăm câteva idei de dezvoltare şi să îmbunătăţim monopostul după primele patru curse.

Mugello este un circuit grozav şi ştiu că şi Rosberg şi Michael Schumacher s-au bucurat de experienţă de a pilota aici în această săptămână", a precizat britanicul.

Via | ESPNF1

Comentarii (2)

  • ia podium in spania
    vezi ce zici si f1.info
    4 2
  • florin sm
    mercedes
    sper sa fie asa Nici, desi eu sunt cu mclaren
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru