Rosberg: "Colaborarea cu Hamilton va deveni dificilă pe măsură ce avem succes"

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg anticipează că relaţia sa cu Lewis Hamilton va deveni din ce în ce mai dificilă pe măsură ce Mercedes va avea tot mai mult succes în sezonul 2014 al Formulei 1.

Sunt pe deplin conştient că relaţia noastră va fi tot mai dificilă, pe măsura succesului pe care îl vom avea.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Mercedes este considerată principala favorită la titlurile mondiale în sezonul 2014, iar acest lucru este evidenţiat şi de dominaţia categorică a lui Nico Rosberg din Marele Premiu al Australiei.

Pentru moment, un duel roată la roată între german şi coechipierul său Lewis Hamilton nu a avut loc în acest sezon, ca urmare a abandonului suferit de britanic din cauza unei defecţiuni la motor. Rosberg anticipează însă o colaborare din ce în ce mai dificilă cu Hamilton pe măsură ce piloţii vor ajunge în ipostaza de a lupta pentru titlul mondial.

"Nu suntem cei mai buni prieteni, dar suntem bine. Pe de altă parte, sunt pe deplin conştient că relaţia noastră va fi tot mai dificilă, pe măsura succesului pe care îl vom avea", a declarat el.

Rosberg nu crede însă că Hamilton va fi singurul său rival în sezonul 2014, întrucât anticipează că Red Bull Racing va fi capabilă să revină în lupta pentru trofeu.

Chiar dacă echipa nu are niciun punct în urma excluderii lui Daniel Ricciardo, germanul scoate în evidenţă parcursul fără greşeală al australianului.

"Niciodată nu poţi exclude Red Bull Racing din luptă. După teste, aproape că aş fi partiat pe casa mea că vor avea probleme în Australia, dar au fost mai puternici decât ne aşteptam. Asta ne arată că nu ne putem culca pe o ureche", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (4)

  • ce imi place de rosberg asta castiga si el 2-3 curse pe sezon si se crede ca si in lupta pt campion,daca ar puncta tot sezonul constant cu podiumuri atunci da
    12 13
  • Te rezolva Ramilton.
    9 11
  • Huh?
    Acum o saptamana era alta poveste:
    http://www.automarket.ro/formula1/rosberg-nu-anticipeaz-conflicte-cu-hamilton-n-lupta-pentru-titlu-55550.html
    22 1
  • mirciozauru
    Cei de la Mercedes vor avea nevoie anul acesta de mult leucoplast. Pentru a lipi gurile pilotilor care se pare ca sufera de limbarnita si scot pe gura numai tampenii. Pai abia s-a terminat o cursa, mai sunt 18 si ne trezim vorbind de ipotetice neintelegeri. Asta va fi cea mai grea problema ptr Mercedes in acest an. Degeaba, a stiut ce a stiut cel care a zis "Gura bate kuru".
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru