Rosberg, încrezător că are în continuare şanse la titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Nico Rosberg este optimist că poate lupta pentru titlul mondial în acest sezon, datorită echilibrului actual din plutonul fruntaş.

Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Chinei din luna aprilie, însă performanţele germanului au scăzut ulterior pe măsură ce Mercedes a înregistrat noi dificultăţi în gestionarea pneurilor.

Germanul a încheiat doar pe locul şapte cursa de la Barcelona şi ocupă locul şapte în clasamentul general, însă rămâne încrezător în şansele sale la titlu, în special datorită echilibrului din plutonul fruntaş, demonstrat de faptul că niciun pilot nu şi-a adjudecat două victorii în acest sezon.

"A fost un weekend dificil pentru noi, chiar şi în calificări, în care am citit pneurile, şi acesta este motivul pentru care am avut mai multe probleme decât alte echipe şi în special decât Williams. Şi acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cursă. Pentru mine, cursa a fost ok. Am pierdut doar două puncte comparativ cu liderul clasamentului, ceea ce este bine, pentru că sunt încă la numai 20 de puncte de primul loc, aşa că luptă este deschisă atât timp cât putem îmbunătăţi", a declarat el pe site-ul său oficial.

Deşi admite că are nevoie de un rezultat pozitiv la Monaco pentru a rămâne cât mai aproape de primele poziţii din clasamentul general, Rosberg refuză să facă pronosticuri, tocmai datorită faptului că sezonul este imprevizibil.

"Sper că condiţiile din Monaco şi de la Montreal ne vor favoriza din nou, este posibil.

Dar este foarte dificil în acest moment să înţelegem cum va fi următoarea cursă. va trebuie să aşteptăm", a adăugat el.

Via | Formula1

Taguri: Mercedes, Rosberg

Comentarii (5)

  • Simona
    Rosberg e fratele lui Maldonado? :))
    12 1
  • andrey_1293
    Campion Mondial
    Se pare ca acesti "baietei" din F1 care au obtinut si ei acolo o victorie au deja planuri si vise marete. Rosberg e in F1 din 2006 si nu a impresionat absolut deloc. Locuri modeste, cateva puncte pe ici pe colo adunate. Intradevar, a fost meritul lui victoria din China, dar de la o victorie pana la un titlu e drum lung. Rosberg nu are acea stofa de pilot adevarat cum o au cativa alti piloti din F1. Kubica este un pilot mult mai complet ca Rosberg, insa se pare ca este lovit de ghinioane incredibile. Iar ca piloti cu stofa de campioni sunt Alonso, Vettel, Hamilton (cu oarecare semne de intrebare). De Raikkonen si Schumacher nu mai vine vorba. Ar trebui sa fie mai cu picioarele pe pamant. Si el si Maldonado. Pe langa acea victorie, daca ar fi existat si niste clasari constante pe primele 3,4 locuri poate am mai fi vorbit desi ma indoiesc pentru ca sezonul este lung. Dar baieti mai e mult pana departe.
    8 2
  • KEKE ROSBERG
    campion
    cum vrea germano-finlandu' sa devina champ ?Tacsu' o fost campion el nici o sansa nu cred ca are,toti pilotii care urla despre pneuri nu au nici o sansa (Shumacher,Weber,Vettel,Button,Rosberg)in acest an tocmai din simplul motiv ca nu se pot baza pe supermotorizarile si aerodinamica dezvoltata la sange,fratilor F1 inseamna benzina arsa la blana si motoare puternice fara atattea aripioare sa opreasca decolarea aqvaplanarea si alte dracii din astea cu iz de protectie activa a pilotilor.Hai va las sa vb despre campioni:))
    0 2
  • Roaberg
    S-o vad si pe asta...
    3 0
  • KEKE ROSBERG
    CAMPION LA ANU SI MULTI INAINTE
    uitati declaratie de om normal la KIMI "mai multa importanta au interzicerea realimentarii in curse"masinile sunt mai grele cu 60 de kg si daia se duce guma repede daca e ragalia usoara si cauciucul se tine mai tzantzos decat acum!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru