Rosberg: "Mercedes are cel mai rapid monopost în 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.06.2012
Nico Rosberg consideră că Mercedes deţine cel mai rapid monopost de pe grila de start şi este optimist că temperaturile ridicate anticipate la Valencia nu vor reprezenta o problemă.

Mercedes abordează cu încredere Marele Premiu al Europei de la sfârşitul acestei săptămâni, oficialii echipei anticipând o performanţă majoră pe circuitul stradal de la Valencia.

Chiar dacă sezonul 2012 s-a dovedit a fi unul echilibrat în care niciun pilot nu a obţinut două victorii, Nico Rosberg este convins că poate câştiga orice cursă.

"Fără niciun dubiu, Mercedes are cea mai rapidă maşina. Am sentimentul că am putea câştiga fiecare cursă. Titlul este posibil, chiar dacă în Canada am făcut un mic pas înapoi", a declarat germanul pentru publicaţia Sport1 referindu-se la locul 6 obţinut la Montreal.

Presa internaţională speculează că Mercedes ar putea avea probleme cu gestionarea pneurilor din cauza temperaturilor mari anticipate la Valencia, însă Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, este încrezător că acest gen de probleme sunt de domeniul trecutului.

"Nu. Forma lui Rosberg din Canada la temeprasturi de 40 de grade a demonstrat că monopostul se descurcă bine în condiţii extreme", a explicat el, fiind completat imediat de Rosberg.

"Am făcut progrese uriaşe în această privinţă".

Declaraţiile optimiste ale celor de la Mercedes vin la numai o zi după ce oficialii Pirelli anunţau că Michael Schumacher este favorit să câştige cursa de la Valencia.

Via | GMM

Taguri: Haug, Mercedes, Rosberg

Comentarii (5)

  • rosberg pu schumacher
    sa inteleg ca asta zice ca monopostul e super dar "campionul vostru" e slab de tot... ia cam crescut penele de la o vreme.
    5 5
  • oricine il invinge pe schumacher se simte un pilot mare si nu am refer la rosberg el inca nu e un pilot mare ma refer la alonso ca el ar fi de aceeasi talie
    1 4
  • UN NECUNOSCUT
    Deocamdata MS ramane cel mai bun pilot al tuturor timpurilor din F1.
    Toti incepatorii sa stea la coada inclusiv ALONSO
    2 1
  • schumacher
    Cel mai rapid... Datorita cui? Datorita lui Rosberg?:))
    Inca o data schumacher ne arata ca nu si-a pierdut talentul si ramane un zeu al formulei 1, chiar si dupa ani de pauza, ani de schimbari. Schumacher revine si in 2 ani isi face un monopost rapid, de top.
    Ce regreta Ferrari ca i-a inchis usile... sau cel putin ar trebui s-o faca. O echipa cu Schumacher si Alonso.... ah ce echipa.
    1 0
  • x-zone
    schumi el tractoristo... asta este adevarata lui valoare, el tractoristo
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru