Rosberg sugerează că va rămâne pe termn lung la Mercedes

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.05.2012
Nico Rosberg este pregătit să rămână pe termen lung la Mercedes şi insistă că Michael Schumacher este coechipierul ideal.

Nico Rosberg are contract cu Mercedes cel puţin până la finalul sezonului 2013, după ce la finalul anului trecut şi-a prelungit înţelegerea pe o perioadă de timp neprecizată.

Deşi este văzut ca unel dintre cei mai talentaţi piloţi, iar cota sa a crescut după victoria obţinută în China, germanul susţine că nu are niciun motiv să plece de la actuala sa echipă.

"Pentru totdeauna în argintiu? De ce nu? Cel mai mare obiectiv al meu este să fiu campion mondial cu Săgeţile Argintii. Mă gândesc că ar avea un gust mai bun decar să câştig cu Ferrari", a declarat el pentru publicaţia germană Sport Bild.

În schimb, situaţia coechipierului său Michael Schumacher este incertă, întrucât contractul septuplului campion mondial expiră la finalul anului, iar pilotul nu a decis încă dacă va continua în Formula 1 şi anul viitor. Rosberg speră ca Schumacher să continue alături de Mercedes, însă nu ar fi deranjat de o ipotetică sosire a lui Sebastian Vettel.

"Cred că ar fi grozav să rămână.

Este la un nivel foarte înalt acum. Îmi imaginez că Schumacher îşi va prelungi contractul. Totuşi, coechipierul meu poate fi oricine, chiar şi Vettel. Nu văd nicio problemă în asta", a adăugat el.

Via | GMM

Taguri: Mercedes, Rosberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru