Rosberg vrea sa castige curse cu Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Nico Rosberg este determinat sa obtina primele victorii din cariera alaturi de Mercedes GP, insa anticipeaza ca Ferrari, McLaren si Red Bull vor fi adversari redutabili.

Rosberg a fost confirmat luni ca primul pilot al echipei Mercedes GP pentru sezonul urmator, iar germanul mizeaza pe faptul ca un monopost puternic il va ajuta sa obtina prima victorie din cariera. Optimismul sau este generat de cele doua titluri cucerite in acest an de echipa Brawn GP, precursoarea Mercedes GP.

"Obiectivul va fi foarte ridicat pentru mine. Vreau sa castig in sfarsit curse, iar apoi vom vedea. Trebuie sa asteptam cateva luni pentru a vedea cum este masina, dar sunt increzator ca vom avea un pachet puternic", a declarat el in cadrul unei conferinte de presa.

Rosberg a admis ca unul dintre motivele pentru care s-a alaturat echipei Mercedes GP este ca aceasta a fost achizitionata de un contructor puternic. "Cu siguranta a fost un factor foarte important pentru decizia mea. Este fantastic sa fac parte dintr-un constructor grozav ca Mercedes, iar echipa care a fost cunoscut sub numele de Brawn GP este cea mai buna combinatie pentru mine", a adaugat Rosberg, care devine primul pilot german dupa 1955 care concureaza pentru o echipa a Sagetilor Argintii.

Cu toate acestea, Rosberg anticipeaza ca McLaren si Ferrari vor reveni in forta in sezonul urmator, concomitent cu mentinerea in top a rivalilor de la Red Bull Racing.

"Cel mai probabil, principalii rivali vor fi Ferrari, McLaren si Red Bull", a adaugat el, refuzand totodata sa faca orice comentariu pe marginea speculatiilor ca Michael Schumacher ar putea semna un contract cu Mercedes.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru