Russell sugerează că este pregătit să concureze pentru Mercedes în sezonul următor: "Sper să le dau bătăi de cap mai devreme de 2022"

de Daniel Popescu
Marti, 08.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
George Russell consideră că și-a demonstrat valoarea în cursa din Bahrain și speră să dea bătăi de cap celor de la Mercedes cu privire la linia de piloți înainte de sezonul 2022.

George Russell a impresionat în cursa din Bahrain în calitate de înlocuitor pentru Lewis Hamilton la volanul monopostului Mercedes, după ce a fost de două ori foarte aproape să obțină victoria, înainte ca o serie de incidente să-l retrogradeze până pe locul 9.

După ce a rămas fără cuvinte pentru evenimentele neobișnuite de pe circuit, britanicul sugerează că se simte pregătit să concureze pentru Mercedes.

Echipa germană are deja contract cu Valtteri Bottas pentru 2021 și este de așteptat ca Hamilton să-și prelungească la rândul său acordul, astfel că Russell ar putea ajunge la Mercedes cel mai devreme în 2022. Cu toate acestea, britanicul speră ca directorul de motorsport Toto Wolff să analizeze o astfel de opțiune chiar mai devreme.

"Cel mai bun mod să negociezi este pe circuit. Este o industrie bazată pe performanță și sper că acest weekend a clarificat opinia lor despre mine. A fost un weekend de validare care arată că am făcut o treabă foarte bună la Williams.

Din perspectiva lui Wolff, sper să-i dau bătăi de cap, nu doar pentru 2022, ci poate mai devreme", a declarat el.

În replică, Wolff s-a limitat să afirme că Russell reprezintă o potențială opțiune pentru Mercedes în viitor, fără să menționeze explicit nici măcar anul 2022.

"Este pilot Williams, iar linia noastră este formată din Bottas și Hamilton. Nu este o propunere realistă în acest moment. Poate că asta se va întâmpla în viitor", a precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (16)

  • Cel mai tare lucru posibil ar fi sa semneze Russell in locul lui Hamilton. Ar accepta Russell mult mai putini bani decat Hamilton. Oricum, e putin probabil sa se intample, sau Russell e inca sub contract cu Williams ?
    13 5
  • Sper sa aibe in jur sfatuitori care sa ii spuna:
    - performata a aratat-o pe circuit
    - head down and keep quiet
    - este bine sa fii increzator doar ca nu dezvolte aere de vedeta dupa 1 cursa.

    In rest, personal sper sa prinda un loc la Mercedes, a demonstrat ca il poate face si cumva l-a facut "uitat" pe Hamilton. Fara sa incerc sa ii stirbesc lui Hamilton nici un merit (este un pilot mare) dar in weekedul trecut nu s-a mai vorbit despre el.
    12 5
  • Costel
    D-le Radu,
    brunetu' suprem n-o sa va uite si nici sa va ierte vreodata pentru initiativa dumneavoastra....

    tocmai d-asta, nu mai tarziu de poimaine, la Abu Dhabi, in cadrul unei conferinte de presa exceptionala proaspatul trecut cu brio prin SarScOV2 o sa anunte toata planeta si o portiune considerabila din Calea Lactee ca-i mai pregatit ca niciodata sa livreze performanta in marele circ pentru cel putin 2-3 sezoane si musai alaturi de BenzF1!

    cat despre ce vrea candidul Russell, ce pot sa zic.......
    asa-s toti copiii in preajma Sarbatorilor de Iarna.....
    10 9
  • Adrian
    Russell are contract cu wiliams in 2021 poate in 2022 va veni la Mercedes
    2 2
  • Costel
    Hamilton cu Russell ar fi perfect pentru spectacol,cu conditia ca Mercedes chiar sa ii lase sa se bata.Bottas pur si simplu nu este suficient de bun.
    3 1
  • Amendă uriașă pentru Mercedes (20.000€) după ce Russell a primit pneurile lui Bottas.
    Pam-pam! Aș mai adăuga și că și-a pătat imaginea, lucru cert...
    5 0
  • Stai liniștit băiețaș, nu pupi tu Mercedes până nu pleacă șampionul, ești o amenințare prea mare pentru el, locul este al lui Bottas. Poate doar pe Vettel să-l accepte, pentru că le trebuie un pilot expirat, nu-i așa Dom' Costele ?
    7 0
  • Costel
    Dom' DAV,
    mult prea caustic Dom' DAV si din nou offtopic pe final....

    m-asteptam de la dumneata, acu' in preajma sosirii lui Mos Craciun, la o altfel de abordare......

    sa-l iei deoparte pe Russell si sa-i explici pe intelesul lui faptul ca toti renii lui Mos Craciun din Laponia nu pot tracta un asemenea cadou in aceasta iarna,
    nu-s conditiile optime in aceasta perioada pentru strunirea unui asemenea transport agabaritic pentru junele George...
    0 2
  • @DAV
    Daca il punea pe Vettel in locul lui Russell, acelasi rezultat se obtinea - asta nu inseamna ca cei doi au aceeasi valoare. Russell mai are multe de invatat - e tanar, are timp.
    3 3
  • hahaha
    @Radu Ai dreptate Russell e tanat si are timp.
    Din pacate despre Vettel nu se poate spune acelasi lucru nici ca e tinar nici ca are timp.
    De fapt Ros Brown spune ca o sa fie greu sa se ridice la nivelul lui Perez:(
    5 1
  • Costel
    hlizitule,

    de ce vrei sa ma necajesti la ceas de seara?

    risipim dilema imediat.....

    Ross BrAwn, nicidecum Brown, incepe sa-i calce pe urme si cu pasi repezi tocmai dr Marko, un monument pentru cei care-si fac o pasiune in a rosti sminteli cu nemiluita, asta pentru ca si delirul imi pare mai contagios ca oricand in F1
    1 5
  • @Costel
    Vettel a castigat doar cand a fost la start din top 3. Checo a castigat pornind de pe 5 si fiind ultimul in primul tur.
    Checo > Vettel
    Nu m-ar mira ca idolul tau sa si-o ia de la baby Stroll.
    3 0
  • Hahaha
    @Costel Mulțumesc pentru corecție
    2 0
  • hahaha
    Având în vedere performanțele puternice ale lui Perez și deficitul lui Vettel în acest sezon, Brawn crede că de patru ori campionul mondial va trebui să-și ridice jocul pentru a se ridica la standardele înalte stabilite de mexican la ținuta din Silverstone.
    4 0
  • @Dom' Costel
    Să-mi fie cu iertăciune dacă te-am supărat Dom' Costele, am vrut numai să te tachinez un pic ...
    @Radu
    Sunt de-acord cu tine, chiat cred că Vettel ar fi făcut cel puțin cât a făcut Russell. De ce ? Pentru că având la dispoziție cea mai bună mașină, un pilot capătă o încredere nelimitată în materialul de concurs și în el însuși. Cu o mașină dominantă și fără presiune ca la Ferrari, Vettel a fost la RBR aproape imbatabil și nu văd de ce nu ar fi fost și la Mercedes. Haterii pot să spună ce vor, dar eu îl văd foarte performant la Mercedes 2, pardon, Aston !
    1 2
  • Aurel Craciun
    Pe mine mă miră că Aston Martin s-au băgat în F1. La producția de serie au renunțat de câțiva ani la motoarele v8, bazându-se în special pe v12, practic niște monștri de motoare, comparativ cu Viper v10. Nici măcar v8 GM nu le poți compara cu AM 31 (gama actuală de motoare de serie). Deși sunt din aluminiu motoarele AM cântăresc 60 km doar blocul motor, încă 50 kg cele 2 capuri cilindri, și cu se mai adaugă ajung lejer la 150 kg per total. Dar probabil îi interesează doar o expunere mai bună.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru