Sato: "Negocierile cu Red Bull au esuat"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.03.2009
Takuma Sato a dezvaluit ca negocierile purtate cu Red Bull pentru un post de pilot de rezerva in 2009 s-au soldat cu un esec.

Dupa ce Super Aguri s-a retras din Formula 1 in luna mai a anului trecut, Takuma Sato a incercat sa gaseasca o alternativa pentru a-si asigura viitorul in Formula 1.

Japonezul in varsta de 32 de ani a fost foarte aproape sa semneze o intelegere cu Toro Rosso pentru sezonul care va incepe la finalul acestei luni, insa in cele din urma echipa italiana a preferat sa continue cu Sebastien Bourdais.

Ulterior, Dietrich Mateschitz, boss-ul Red bull, a dezvaluit ca negociaza cu Sato posibilitatea incheierii unei intelegeri prin care japonezul urma sa devina pilotul de rezerva atat pentru Red Bull Racing, cat si pentru Scuderia Toro Rosso. Totusi, Sato dezvaluit pe site-ul sau oficial ca negocierile dintre cele doua parti nu au avut un rezultat pozitiv.

"Nu mai sunt in negocieri cu Toro Rosso sau Red Bull despre pozitia de pilot de rezerva. Sunt foarte dezamagit ca nu am fost capabili sa ajungem la o intelegere cu ei, dar niciodata nu poti sa stii ce se va intampla. Asa cum stie toata lumea, eu nu cedez niciodata, asa ca sunt in cautarea celei mai bune optiuni pentru viitor", a declarat japonezul pentru site-ul sau oficial.

Via | Takuma Sato Official Site

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru