Sauber a extins parteneriatul cu Mitsubishi Electric

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.03.2011
Sauber a anunţat că Mitsubishi Electric a devenit partenerul tehnic al echipei, marcând astfel extinderea relaţiei cu subsidiara constructorului japonez.

Sauber a anunţat miercuri extinderea colaborării cu compania Mitsubishi Electric, care a început încă din anul 2005. Din acest sezon, japonezii vor avea statut de partener tehnic al echipei Sauber şi vor furniza tehnologii pentru construcţia monopostului de Formula 1, în timp ce logo-ul companiei va fi vizibil pe camioanele, monitoarele şi comunicatele de presă ale team-ului.

Noul parteneriat este unul important pentru Sauber, întrucât asigură procesul de fabricaţie pentru o echipă independentă, care nu beneficiază de sprijinul direct al unui constructor auto.

"Mitsubishi Electric a fost un partener cheie în ultimii şase ani şi a avut deja o contribuţie tehnologică importantă prin furnizarea de utilaje, iar aceasta cooperare se va extinde la roboţi de laminare. Din punctul meu de vedere, acest parteneriat de lungă durată este valoros în mod particular şi a supravieţuit chiar şi în această perioadă dificilă pentru noi", a declarat Peter sauber, patronul echipei Sauber, referindu-se la situaţia financiară precara după retragerea constructorului BMW din Formula 1.

Mitsubishi Electric face parte din grupul de companii al constructorului auto japonez Mitsubishi.

Via | Sauber

Taguri: Sauber, sponsor

Comentarii (1)

  • janick
    Sunt increzator...
    ...in Sauber, si in ceea ce itreprinde pentru echipa care supravituieste relativ bine dupa retragerea BMW-poate noul sezon va insemna ceva mai mult si-si va ocupa loc in prima treime a clasamentului. E prea mult oare? cred cu tarie ca merita!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru