Sauber a rămas fără director tehnic după demisia lui James Key

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.02.2012
James Key a demisionat din funcţia de director tehnic al celor de la Sauber după ce a primit o ofertă din partea unei echipe din Marea Britanie al cărei nume nu a fost dezvăluit.

Sauber suferă o grea lovitură cu numai 43 de zile înainte de începerea noului sezon competiţional, după ce directorul tehnic James Key şi-a anunţat demisia din funcţia de director tehnic.

Britanicul se alăturase echipei elveţiene cu numai doi ani în urmă şi şi-a justificat decizia prin faptul că a primit o ofertă din partea unei echipe cu sediul în Marea Britanie, sugerând astfel că doreşte să revină în ţara sa natală.

"M-am bucurat de ultimii doi ani în care am lucrat pentru Sauber. A fost o perioadă intensă şi interesantă, în care am reuşit să facem tranziţia de la o echipă mult mai mare (n.r - atunci când echipă era deţinută de BMW) la una mai mică. Toată lumea s-a decurcat foarte bine. Cred că echipa este foarte bine poziţionată pentru viitor şi îi doresc numai bine. Mi s-a oferit un nou rol în Marea Britanie pe care am decis să îl accept", a precizat el fără să dezvăluie numele echipei care i-a făcut oferta.

Luată prin surprindere de decizia lui Key, Sauber nu a numit încă un nou director tehnic.

În schimb, atribuţiile lui Key vor fi preluate de şefii departamentelor de aerodinamică, design, performanta şi operaţiuni.

Via | James Key

Taguri: James Key, Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru